Comencen les Festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

La Crida dona el tret de sortida de les Festes

16/09/2019

Amb la Crida de les Festes, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha convidat aquesta tarda a la ciutadania a participar en la festa gran de la ciutat, en el tradicional acte que s’ha celebrat al saló de sessions del Palau Municipal.

Després del toc d’obertura per la Cobla de Ministrers del Consell Municipal, s’ha realitzat l’homenatge al Perpetuador d’enguany, Jaume Sendra i Solé, president de l'Agrupació de Portadors dels Nanos Vells de Tarragona des del 1992 fins al 2019. Jaume Sendra i Solé va establir convenis amb l’Administració per a l’arranjament de les robes i el manteniment dels caps. L’any 2001 va dirigir i coordinar la creació de les rèpliques dels Nanos Vells i va coordinar el 150è aniversari amb tot un seguit d’activitats per homenatjar les peces. Tota una vida dedicada als Nanos Vells i a tot el que els envolta.

També s’ha reconegut la tasca dels Teclers i Telceres d'Honor, aquelles persones de les entitats del Seguici Popular que fa 25 anys que participen activament de la festa.

Finalitzat l’acte protocol·lari, des del balcó de l’Ajuntament hi ha hagut el Toc de Crida i Tronada. El Toc de Crida per la Cobla de Ministrers del Consell Municipal ha anunciat l’inici de Santa Tecla.

Finalment, l’alcalde, Pau Ricomà, i el Perpetuador, Jaume Sendra i Solé, han encès la metxa des del balcó, que ha encès els Onze Morters de Santa Tecla i la primera Tronada de la Pirotecnica del Mediterráneo de Vilamarxant.

Més informació sobre la Crida clicant aquí.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!