Conveni de col·laboració entre els càmpings Tarragona Ciutat i l'Ajuntament de Tarragona per Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Amb aquest patrocini, l'Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat explicita el seu compromís amb la festa major de Tarragona.

09/09/2019L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident de l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat i gerent del Trillas Platja Tamarit, Marc Francesch, van signar un conveni de col·laboració per promocionar diferents actes de Santa Tecla.

En concret, l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, mitjançant el Trillas Platja Tamarit, patrocinarà la cercavila 'Fes-te la Festa', organitzada pels Chargrossos de Tarragona i la Comissió de Treball per a l'Arrencada. Un acte que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre amb inici al Passeig de les Palmeres i final a la Plaça Corsini.

La Santa Tecla passada desenes de nens van participar en els tallers organitzats en el marc d'aquesta activitat i van dissenyar el seu nano, bèstia o gegant a partir d'una caixa de cartó. La cercavila estarà amenitzada pels músics del Tecler i de l'Aula d'Instruments Tradicionals de l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!