La diada castellera del primer diumenge i la mostra de folklore viu, plats forts d’un primer cap de setmana amb múltiples propostes

Santa Tecla Tarragona

Mägo de Oz i Debler protagonitzaran dissabte el macroconcert tecler a l’Anella Mediterrània

13/09/2019

El primer cap de setmana de les Festes ofereix múltiples propostes solidàries, lúdiques i gastronòmiques, amb la Mostra de Folklore Viu i la diada castellera de diumenge al migdia com a plats principals.

Dissabte és una jornada en què les activitats organitzades per les entitats prenen el protagonisme. Destaquen, per exemple, el "Fes el teu nino-nano", organitzat pels Chargrossos (9.30 h al pg. de les Palmeres); la VIII Marató Solidària, promoguda per l'ACTAC (des de les 12 h a la pl. del Rei), o les activitats esportives organitzades durant tota la jornada pel Club Natació Tarraco. Des de les 9 fins a les 21 h, la XV Marató de Donació de Sang es desenvoluparà enguany, de manera excepcional, al Recinte Firal del Palau de Congressos.

Dissabte a la tarda, peces d'arreu de Catalunya participaran en la cercavila de foc del 5è aniversari del Griu de Tarragona (18.30 h). "Rugits de festa" és el títol de la 37a mostra de Folklore Viu, organitzada pel Lleó de Tarragona per tancar el seu 25è aniversari (19.30 h). La Cucafera serà l'altra peça del Seguici protagonista de la jornada, amb la seva particular baixada, acompanyada del cavaller i la princesa (22 h).

Mägo de Oz serà el cap de cartell del macroconcert més tecler a l'escenari de l'Anella Mediterrània, acompanyats de Debler (22.30 h).

Arribats ja a l’endemà, la Diada de Santa Tecla - el Primer Diumenge permetrà gaudir un any més dels millors castells dels Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca (12 h, plaça de la Font). Com a novetat, el sorteig de l'ordre d'actuació de la diada es farà minuts abans de l'actuació a l'interior del Palau Municipal.

A la tarda (19 h, Antiga Tabacalera) la Capsa de Música ofereix el doble concert Teclautors 19 amb Susanes i Oscárboles. L'estrena de la pel·lícula La mida del temps, dirigida per David Aymerich, permetrà conèixer la figura de qui serà el Eduard Boada (19.30 h a l'Antiga Audiència).

Podeu consultar la programació completa al web de les Festes.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!