Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

Santa Tecla Tarragona

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

21/09/2019

A causa de la pluja que està caient aquest matí a la ciutat de Tarragona alguns actes de les festes de Santa Tecla d’aquest dissabte, 21 de setembre, han sofert modificacions importants. A continuació enumerem els canvis ja confirmats en aquests moments:

  • L'activitat Viding Tecla Parc, activitats esportives familiars organitzades inicialment pel CD Viding Sant Jordi a les 10 h a la plaça Corsini s'han suspès a causa de la pluja. L'organitzador anunciarà en el seu moment si l'activitat es fa finalmet un altre dia fora del marc de les festes.
  • L'espectacle Dispositivo Labranza, del Colectivo Lamajara, previst inicialment a les 11 h a la plaça de la Pagesia tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart. L'acte està organitzat pel Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad.
  • El vermut xaranguero, amb la participació de la Xaranga Tocabemolls, la Xaranga Pujats de To, la Xaranga La Capona i la Xaranga Els Guirigalls, previst inicialment a les 13 h a la plaça de les Cols, tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart.
  • La Truitada nastiquera, organitzada pel Gimnàstic de Tarragona i prevista inicialment a les 13 h a la Rambla Nova tindrà lloc finalment demà diumenge, 22 de setembre, a les 10 h, a l'entorn del Nou Estadi, en el marc de la prèvia del partit Nàstic - UE Cornellà.
  • Cal recordar que ahir ja es va comunicar l'ajornament de la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, amb l'espectacle Reggae per xics de The Penguins, que tindrà lloc finalment el dissabte 5 d'octubre, a les 11 h, als jardins del Camp de Mart.

 

Recordem que la millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals, en especial el twitter de Santa Tecla. Els possibles canvis també s’incorporaran a l’app TGN Agenda.

square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!