Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

Santa Tecla Tarragona

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

21/09/2019

A causa de la pluja que està caient aquest matí a la ciutat de Tarragona alguns actes de les festes de Santa Tecla d’aquest dissabte, 21 de setembre, han sofert modificacions importants. A continuació enumerem els canvis ja confirmats en aquests moments:

  • L'activitat Viding Tecla Parc, activitats esportives familiars organitzades inicialment pel CD Viding Sant Jordi a les 10 h a la plaça Corsini s'han suspès a causa de la pluja. L'organitzador anunciarà en el seu moment si l'activitat es fa finalmet un altre dia fora del marc de les festes.
  • L'espectacle Dispositivo Labranza, del Colectivo Lamajara, previst inicialment a les 11 h a la plaça de la Pagesia tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart. L'acte està organitzat pel Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad.
  • El vermut xaranguero, amb la participació de la Xaranga Tocabemolls, la Xaranga Pujats de To, la Xaranga La Capona i la Xaranga Els Guirigalls, previst inicialment a les 13 h a la plaça de les Cols, tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart.
  • La Truitada nastiquera, organitzada pel Gimnàstic de Tarragona i prevista inicialment a les 13 h a la Rambla Nova tindrà lloc finalment demà diumenge, 22 de setembre, a les 10 h, a l'entorn del Nou Estadi, en el marc de la prèvia del partit Nàstic - UE Cornellà.
  • Cal recordar que ahir ja es va comunicar l'ajornament de la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, amb l'espectacle Reggae per xics de The Penguins, que tindrà lloc finalment el dissabte 5 d'octubre, a les 11 h, als jardins del Camp de Mart.

 

Recordem que la millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals, en especial el twitter de Santa Tecla. Els possibles canvis també s’incorporaran a l’app TGN Agenda.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!