El Ball de Diables destinarà un euro de la samarreta de Santa Tecla a la lluita contra el coronavirus

Santa Tecla Tarragona

"Hem cregut necessari que, aquest 2020, una part dels ingressos generats de la samarreta es destinin a La Marató de TV3”

21/08/2020

El Ball de Diables de Tarragona destinarà un euro de la samarreta que cada any treuen per Santa Tecla a la Marató de Tv3, enguany dedicada a la lluita contra el coronavirus. “En l’actual context de pandèmia no volíem faltar a la cita, però conscients de l’actual situació social i sanitària hem cregut necessari que, aquest 2020, una part dels ingressos generats de la samarreta es destinin a La Marató”, ha explicat la representant del Ball de Diables, Cristina Albareda.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït aquest gest de l’entitat tarragonina, “que fa tants anys que és un agent dinamitzador de la cultura popular i la ciutat. Diu molt del Ball de Diables aquesta iniciativa”, ha remarcat.

El preu de la samarreta és l’habitual de cada any, 12 euros i un euro es donarà a la Marató de TV3. L’entitat ha editat 3.000 samarretes, amb opció de fer una tirada més gran si hi ha molta demanda. Els punts de venda de la samarreta són El Lloro de la Negrita, La Capona i El Corte Inglés. A partir del 25 d’agost també al Mercat Central i, a partir de l’11 de setembre, també es podrà adquirir a l’estand de les festes, com la resta del marxandatge festiu tarragoní.

square_img
01/10/2020

La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!