La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

Santa Tecla Tarragona

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

01/10/2020
Des de la seva reobertura el passat 14 de juliol per la Casa de la Festa han passat 3.873 persones en visites individuals i 640 persones que han assistit a les 32 visites guiades que s’han dut a terme amb motiu de les festes de Santa Tecla. En total son 4.513 la xifra de visitants que no s’han volgut perdre l’oportunitat de tornar a veure els elements del Seguici, ja que molts d’ells enguany no han pogut sortir al carrer amb motiu de la pandèmia.
 
La procedència dels visitants és en un 90,80% de tarragonins i tarragonines; de la resta de Catalunya un 5,37% i de tot l’estat espanyol un 2,47%. Curiosament han passat 51 persones estrangeres, que representen l’1,31% del total de visitants. Pel que fa als països de procedència, la majoria de visitants son francesos però la Casa de la Festa també ha rebut visites de Perú, Guatemala, Estats Units i Noruega.
 
La Casa de la Festa reobrirà a mitjan octubre ja en l’horari de tardor-hivern, que es els divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 10 h a 14 h. La visita es continuarà fent seguint el circuit establert amb la reobertura de després del confinament i amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes. La visita serà de màxim vint persones que hauran de fer el recorregut en vint minuts, seguint un circuit delimitat, amb vinils al terra i amb diferents indicacions de seguretat, com el fet de no tocar els elements festius, entre d’altres. La visita s’haurà de fer amb mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’accés i presa de temperatura.
 
Foto: Laia Díaz.

square_img
01/10/2020

La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!