L'Ajuntament de Tarragona i BASF signen un conveni de patrocini per a les festes de santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Els recursos aniran destinats als menjadors socials de Tarragona

17/09/2020

L’Ajuntament de Tarragona i l’empresa BASF han signat un acord pel qual el centre de producció a Tarragona esdevé, un any més, patrocinador de les festes de Santa Tecla. 

Enguany, l'empresa BASF ha donat un gir al seu habitual patrocini i, aquest 2020 destinarà els 25.000 €, que cada any es destinaven a actes culturals de Santa Tecla, a reforçar les entitats del sector social en aquests temps de pandèmia i de situació de risc d'exclusió. 

En col·laboració amb la Conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, l'empresa ha canalitzat aquesta donació a quatre menjadors socials que actualment estan donant suport a les famílies que ho necessiten. Aquests quatre centres són el menjador social de BonavistaTaula Amiga, CàritasCreu Roja. Entre aquestes quatre entitats, setmanalment, reparteixen aliments per a un total de 3.691 persones a Tarragona. Una xifra que s'ha incrementat notablement després de la pandèmia i que es preveu que es mantingui alta durant els pròxims mesos. 

La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha celebrat “l'aposta de BASF d'arrelar diners al territori de Tarragona una vegada més i, especialment, en fer-ho per les entitats del tercer sector, que sempre son fonamentals per cuidar la nostra ciutadania, i aquest any encara més" 

Per part de l’empresa BASF, el director del centre de producció de Tarragona, Benjamin Hepfer, ha afirmat que per a la companyia és un orgull poder ratificar el compromís amb el territori i adaptar-lo al moment actual. “Sabíem que aquest era un any excepcional i per això era important repensar accions com aquesta”, ha afirmat.

Ajuntament, les quatre entitats beneficiàries i BASF s'han trobat en BASF per a segellar l'acord, i l'han fet amb presència de la imatge dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, que la setmana que ve compleixen 5 anys de la seva publicació. Aquest acte torna a ser un exemple clar de com són d'importants les aliances (Objectiu 17) en la consecució de les metes fixades en l'agenda 2030.

 

square_img
01/10/2020

La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!