L'Ajuntament i BBVA signen un conveni de col·laboració per a les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

L'entitat bancària dona suport a 'Històries des de la Festa', una sèrie audiovisual de vuit capítols que s'estrena aquest dijous

16/09/2020

L’Ajuntament de Tarragona i l’entitat BBVA han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancària esdevé, un any més, patrocinador de les festes de Santa Tecla. A la trobada hi ha assistit, per part de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i per part de BBVA, el director de zona de BBVA a Tarragona, Daniel Gómez i el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Tarragona, Julio Olmeda

Un dels pilars de l’acord és el compromís de BBVA amb Tarragona, amb les seves entitats i amb l’impuls d’activitats culturals i populars que contribueixen a promocionar el territori. L’Ajuntament i BBVA han volgut potenciar una festa amb molt de pes virtual, degut a la situació actual. 

Per aquest motiu s’ha impulsat "Històries des de la Festa", una sèrie audiovisual que s’estrena aquest dijous, 17 de setembre, i que descobreix la història de Tarragona des de la tradició, a través de 8 episodis relacionats amb les festes de Santa Tecla.  

“Ara més que mai la digitalització està sent un element clau i des de BBVA volem contribuir a traslladar-la a l’àmbit popular per fer que la població de Tarragona gaudeixi de Santa Tecla d’una forma diferent, en un any sens dubte diferent” ha afirmat en Daniel Gómez. 

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, agraeix el compromís, un any més per part de l'entitat i destaca "l'interès per la cultura, enguany més i tot, per la cultura segura”, entenent que, “amb compromisos com aquest, podem garantir arribar a tothom duent a terme projectes tan brillants com aquest que serviran per reviure el passat i les anècdotes de la festa”.  

square_img
17/05/2021

L'Ajuntament de Tarragona homenatja avui els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Avui fa, per tant, 700 anys que la ciutat de Tarragona va preparar una rebuda extraordinària, que va comptar amb la participació de diferents gremis i la presència, entre d’altres, del rei Jaume II. l'Ajuntament se suma avui a la celebració d'aquesta efemèride amb la col·locació d'un domàs i la bandera de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
13/05/2021

Tarragona celebrarà els 700 anys d’història de la festa per Santa Tecla 2021 i fins Santa Tecla 2022

Santa Tecla 700 posarà en valor l'evolució de la festa major durant aquests 7 segles i projectarà la Santa Tecla que la ciutat vol tenir en les pròximes dècades. Alcalde Ricomà: "És el moment de treure pit de la nostra festa. Som una societat molt viva, amb molt talent i capacitat de generar valors"

Vegeu-ne més
square_img
13/04/2021

L'Ajuntament de Tarragona i l'Assemblea del Seguici acorden que el Seguici surti al carrer per Santa Tecla

Pau Ricomà: “Tot el treball, l’esforç i sobretot l’experiència d’aquest últim any ens han permès fer-ho possible”.

Vegeu-ne més
square_img
10/03/2021

Roser Olivé serà la Perpetuadora de les Festes de Santa Tecla 2021

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona: “S'està treballant per fer un pas més en funció de les circumstàncies sanitàries de la pandèmia”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!