Ricomà agraeix l'esforç per "sentir-nos corresponsables d’una festa segura"

Santa Tecla Tarragona

L'alcalde i conseller de Cultura felicita les entitats que han estat treballant amb l’Ajuntament un programa de Santa Tecla “compatible amb la situació actual”

01/09/2020

Aquest dimarts el conseller de Cultura i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha reunit amb les entitats del Seguici Popular, els músics tradicionals, les colles castelleres i les principals entitats, associacions i col·lectius organitzadors d’actes de les festes de Santa Tecla 2020, per tal d’agrair-los la feina duta a terme en els darrers mesos per a l’elaboració “d’una programació compatible amb la situació actual”, que es presentarà la setmana vinent.

Ricomà ha destacat l’esforç dut a terme entre tots i l’oportunitat, una vegada més, de “sentir-nos corresponsables d’una festa segura”. “L'única manera que Santa Tecla sigui tan exitosa com Sant Magí és amb la corresponsabilitat de tothom: les entitats, la resta de tarragonins i tarragonines i l’Ajuntament, sinó, sols no podrem fer-ho”.

Finalment l’alcalde també ha volgut deixar ben clar que per al correcte desenvolupament de tots els actes programats “caldrà ser ferms i actuar si es dona alguna situació que no compleixi amb les normatives establertes”. Així mateix ha declarat que “no permetrem cap tipus d’actitud que sobrepassi les línies vermelles que marquen els protocols i plans de represa sanitaris vigents”.

Foto: Laia Díaz. 

square_img
01/10/2020

La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!