Tret de sortida de Festa per a Tothom a la residència Estela

Santa Tecla Tarragona

La iniciativa, que enguany celebra el 30è aniversari, també arribarà a dues residències més de la ciutat i tindrà presència durant la lectura del Pregó

19/09/2020

La residència Estela ha estat escenari aquesta tarda de l’inici del actes commemoratius del 30è aniversari de Festa per a Tothom. En un any marcat per les conseqüències derivades de la crisi sanitària causada per la covid-19 i que, entre altres, han alterat el programa festiu de Tarragona, la iniciativa Festa per a Tothom, la fórmula inclusiva de ciutadania amb discapacitat a les festes, es trasllada a les residències donat que els protagonistes de la seva penya festiva no podran presenciar els actes habituals i amb la finalitat que aquests puguin també gaudir de Santa Tecla.  

L’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha assistit a l’acte i ha manifestat que “avui és un dia d’agraïment a tota la gent que ha fet possible aquests 30 anys de Festa per a Tothom”. 

D’aquesta manera, l’activitat festiva s’ha trasllada enguany a tres residències. La primera en rebre les festes ha estat la Residència Estela. Allí, Festa per a Tothom ha ofert l’espectacle de Cris Guasoski, encarregat de posar l’humor i la màgia a aquesta tarda festiva dedicada a la Fundació Estela.  

L’acte ha comptat també amb la companyia de la geganta Frida, la primera geganta de Tarragona adaptada al seu ús per persones amb cadira de rodes, que ha ballat al ritme de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler. Per finalitzar l’acte, l’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, així com les altres autoritats presents, han obsequiat als residents amb una caixa amb elements festius, de Festa x Tothom i d’altres, que permeti als seus receptors gaudir i reviure la il·lusió amb què normalment viuen les festes de Santa Tecla.  

Els propers dies 21 i 22, Festa per a Tothom es traslladarà a la Muntanyeta i Sant Salvador. 

La iniciativa Festa per a Tothom tindrà també presència activa durant la lectura del Pregó del proper dimarts 21. Per això, a la plaça de la Font s’habilitarà un espai reservat per a 25 cadires de rodes. Aquestes seran ocupades per representants de la penya festiva, donant així visibilitat i presència al col·lectiu. 

square_img
01/10/2020

La Casa de la Festa tanca la temporada d'estiu amb més de 4.500 visites

L'equipament de la Via Augusta reobrirà a mitjan octubre, ja en l’horari de tardor-hivern, de divendres a diumenge

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!