Canvis en les dates de distribució d'invitacions de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

La distribució d'invitacions pels actes de la plaça de la Font, la plaça de la Pagesia i el Retaule s'iniciarà el 15 de setembre a les 11 h; les invitacions de la resta d'actes gratuïts es poden obtenir a partir del dia 10 de setembre a les 11 h

07/09/2021

Per tal de poder oferir un millor servei en el procés de reserva d’entrades/invitacions dels actes de Santa Tecla, finalment les dates i horaris en què estaran disponibles son els següents:

  • La distribució de les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla prevista per aquest divendres dia 10, s'iniciarà el proper dimecres 15 de setembre a les 11 h.
  • La distribució d’invitacions per a la resta d'actes gratuïts prevista per demà 8 de setembre, s'activarà aquest divendres 10 de setembre a les 11 h.
Pels espectacles i activitats que es posaran en circulació el dimecres 15 de setembre,  serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l’activitat. Les reserves de les invitacions es faran a través d'entrades.tarragona.cat i caldrà que cada persona s’identifiqui mitjançant el seu DNI i correu electrònic.
 
Cada persona podrà reservar un màxim de 6 localitats que, en el cas dels actes a la plaça de la Font (excepte el Pregó),  només es podran reservar en blocs de 6 o 4 invitacions. Els nens i nenes menors de 3 anys no necessiten invitació i, per tant, poden accedir a les activitats sense restriccions. Es recomana accedir a l'espai dels actes amb la màxima antelació possible (en el cas de la plaça de la Font, es podrà fer a partir d’una hora abans de l’inici de cada activitats).
 
Fins a l’hora fixada per a l’inici de les reserves de les invitacions, l’accés al lloc web entrades.tarragona.cat estarà tancat. Per tant, accedir amb anterioritat al sistema no significarà cap avantatge a l’hora d’obtenir les localitat.
 
Des de l'Ajuntament de Tarragona, s'apel·la a la responsabilitat ciutadana per tal de fer un ús responsable de les localitats. En aquest sentit i per tal de garantir que la màxima quantitat de ciutadanes i ciutadans puguin tenir accés a les activitats, es demana que, en cas de no poder assistir a algun dels actes dels quals es tinguin invitacions, aquestes es retornin a través del correu taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat.
 

square_img
17/11/2021

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida ciutadana per recopilar vídeos per a un documental sobre l’evolució de les festes de Santa Tecla durant el segle XX

El resultat es podrà veure dins el programa d’actes de Santa Tecla 700

Vegeu-ne més
square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!