Neix Tot Tecla TV, el nou canal audiovisual de les Festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

A través de Youtube, oferirà retransmissions en directe i un recull de moments teclers dels últims 12 anys

02/09/2021

Les festes de Santa Tecla comptaran enguany amb un nou canal audiovisual exclusió a través de Youtube. El canal Tot Tecla TV, impulsat de manera conjunta entre l'Ajuntament de Tarragona i Tac 12, oferirà tots els dies de festa, durant 24 h, una programació especial que combinarà les retransmissions en directe de la festa major d'aquest 2021 així com també un recull de tota la producció teclera de TAC12 al llarg dels seus 12 anys de vida.  Paral·lelament, la televisió Tac 12 farà també les retransmissions més importants d'aquesta Santa Tecla tan excepcional.

En definitiva, tal com ha explicat aquest dijous en roda de premsa la consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, “volem contrarestar les limitacions d’aforament provocades per la COVID-19 i donar les màximes possibilitats a tota la ciutadania per gaudir d’aquesta Santa Tecla també des de casa i recordar les anteriors”. 

Solé ha agraït la predisposició de la televisió pública del Camp de Tarragona que "un cop més està a l'alçada de les circunstàncies i ajudarà a difondre i donar a conèixer encara més la nostra festa i les nostres tradicions en aquests moments difícils". 

Per la seva banda, el director de la televisió Tac 12, Xavier Abelló, ha explicat que “des de la televisió pública del Camp de Tarragona volem oferir, des de les noves perspectives, continguts de valor i permanents a totes aquelles tecleres i teclers que no vulguin perdre cap detall d'aquesta festa. Volem que el nou canal sigui un gran calaix que permeti a tothom sense excepció viure la festa d'enguany així com reviure els millors moments viscuts des dels inicis d'aquesta televisió".

Les retransmissions en directe que es podran seguir a través del canal Tot Tecla TV i Tac 12 seran: 

  • Dia 19/9, 17 h. Pl. de la Font: SEGUICI PETIT. 
  • Dia 19/9, 19.30. h Pl. de la Font: SEGUICI PETIT. 
  • Dia 20/9, 17 h. Pl. de la Pagesia: BALLS PARLATS. 
  • Dia 20/9, 20 h. Pl. de la Pagesia: BALLS PARLATS. 
  • Dia 21/9, 19 h. Pl. de la Font: EL PREGÓ. 
  • Dia 22/9, 17.30 h. Pl. de la Font: SEGUICI.
  • Dia 22/9, 20.30 h. Pl. de la Font: SEGUICI. 
  • Dia 23/9, 11 h. Pl. de la Font: SEGUICI.
  • Dia 23/9, 17.30 h. Pl. de la Font: SEGUICI. 
  • Dia 22/9, 20.30 h. Pl. de la Font: SEGUICI. 

Per a més informació consulteu el canal de YouTube Tot Tecla TV

square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!