Torna la Peonada Popular de Santa Tecla amb un total de 500 participants

Santa Tecla Tarragona

La tradicional cursa ha tornat a la festa major de Tarragona, encara amb algunes restriccions, després que l'any 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia

19/09/2021

Aquest diumenge 19 de setembre amb motiu de la Festa Major de Santa Tecla, el Patronat Municipal d’Esports ha tornat a organitzar la Peonada Popular de Santa Tecla, que enguany ha arribat a la 41a edició després que l'any 2020 no es pogués celebrar a causa de la situació sanitària.

De fet, la cursa, tot i que s'ha desenvolupat amb total normalitat, encara s'ha hagut de realitzar amb algunes restriccions per complir la normativa sanitària vigent, com la participació màxima de 500 corredors de totes les edats, les sortides esgraonades en tandes de 10 persones i l'obligació de dur mascareta i a mantenir la distància de seguretat amb altres participants a la sortida i a l’arribada.

Finalment, 500 persones han pres part de la cursa sortint des de l'avinguda Vidal i Barraquer per recórrer un circuit de sis o tres quilòmetres, en funció de l'opció triada per cada corredor, i arribar a la línia de meta, també situada a l'avinguda Vidal i Barraquer.

El fet d'haver recuperat la cursa després de la suspensió del 2020 ha estat, en paraules de la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, "una alegria per a una ciutat que té en l'esport i en l'esport base en particular una senya d'identitat, un complement indispensable a les festes i altres manifestacions populars i un al·licient de primera per visitar la ciutat".

La Peonada Popular de Santa Tecla s'ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració d'EMATSA, Òptica Teixidó, Caprabo, Automàtic Tàrraco, Ruzafa i Coca-Cola i la tasca dels voluntaris de Protecció Civil i d’Apifv.

square_img
21/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Xarxa Sanitària i Social de Santa presenten els resultats de l'estudi sobre l'activitat castellera de Santa Tecla

Els castellers de les quatre colles de la ciutat es van sotmetre a 1.778 tests d'antígens, tots amb resultats negatius

Vegeu-ne més
square_img
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen unes jornades divulgatives sobre el 700 aniversari de l'arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat

Les sessions són gratuïtes i se celebraran els dies 7, 14 i 21 d’octubre al Campus Catalunya de la URV

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!