Balls parlats i cultura urbana es fusionen al taller 'Raperes i Vells' de l'Estiu Jove

Santa Tecla Tarragona

El resultat s’exhibirà a el dia 20 d’agost durant el Vermut Populart de Dames i Vells en el marc de Santa Tecla 700

19/07/2022

Els balls parlats i la cultura urbana es fusionen per donar a conèixer la pràctica creativa de l’elaboració de ‘versots’ i de rap i rima en un taller formatiu que s’emmarca en el marc de la celebració de Santa Tecla 700 i de l’Estiu Jove. Amb l’objectiu de crear ‘versots’, raps i rimes, la Conselleria de Cultura i la Conselleria de Joventut amb el ball de Dames i Vells i Versembrant, organitzen aquesta formació gratuïta que es realitzarà els dies 9, 10, 11 i 16 d’agost d’11 a 14 h a l’Espai Jove Kesse.  

El resultat del taller impartit pels actors Oriol Grau i Fermí Fernández, membres del ball de Dames i Vells de Tarragona, i el raper Joel Prieto, més conegut com Fetitxe 13, s’exhibirà el pròxim dissabte 20 d’agost al migdia durant el Vermut Populart Dames i Vells.

Les inscripcions poden tramitar-se al web de l'Espai Jove, on es pot consultar tota l'agenda d'activitats de l'Estiu Jove.     

Foto: Marc Colilla.

square_img
31/05/2023

The Tyets i La Fúmiga, els concerts gratuïts de Santa Tecla 2023

El Parc del Francolí esdevé nou epicentre dels concerts més multitudinaris aquesta Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
07/11/2022

Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla la Vella i el seu jardí

L’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat, la Catedral i el Museu Diocesà treballen per reobrir aquest espai patrimonial al març

Vegeu-ne més
square_img
07/10/2022

Santa Tecla retorna als carrers amb la participació més alta de la seva història en tots els seus actes

Més de 300 professionals han fet possible la major festa de Catalunya

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2022

La Catedral de Tarragona exhaureix les localitats per gaudir de l'espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics i cantaires, sota la direcció de Xavier Pastrana, protagonitzen 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!