L'alcalde Ricomà rep als participants del Convit del 700 al Palau Municipal

Santa Tecla Tarragona

La Mostra de Folklore Viu ha replicat el Seguici Popular de Tarragona amab elements festius d'arreu del país

17/09/2022

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha ofert aquest dissabte una recepció a les autoritats de les localitats participants al Convit del 700, així com amb representants de totes les entitats convidades. Tots plegats han participat en una fotografia de record d'aquesta ocasió excepcional a les escales del Palau Municipal.  

La Mostra de Folklore Viu tan especial d'enguany ha acollit els elements festius més representatius de les festes majors del país, que han actuat en el mateix ordre en què participa el Seguici tarragoní durant les festes de Santa Tecla. Aquesta mostra de folklore és un homenatge als seguicis populars dels Països Catalans i, en especial, al de Tarragona, del qual cada grup ha convidat el seu homòleg més representatiu. 

A la Mostra hi han participat el Ball de Diables de Vilanova, el Drac de Vilafranca, el Bou de Figueres, la Pàjara de Terrassa, la Godra de Caldes de Montbui, el Ball de Serrallonga de Sant Quintí de Mediona, l’Àliga de Girona, la Mulassa de Valls, la Cucafera de Montblanc, el Lleó de Barcelona, la Família Robafaves de Mataró, el Ball de Bastons de l’Arboç, el Ball de Pastorets d’Igualada, els Turcs i Cavallets de Sant Feliu de Llobregat, el Ball del Patatuf de Sant Climent de Llobregat, el Ball de Cercolets de Torredembarra, el Ball de Gitanes del Vendrell, el Ball de Valencians de Lleida, el Ball de Rims de Reus, la Dansa de la Moma de Carcaixent i la Moixiganga de Sitges. 

Foto: Marc Colilla.

square_img
25/09/2022

La Catedral de Tarragona exhaureix les localitats per gaudir de l'espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics i cantaires, sota la direcció de Xavier Pastrana, protagonitzen 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2022

Última hora sobre les afectacions als actes de Santa Tecla per la previsió de pluja d'avui dissabte

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge a partir de les 22 h

Vegeu-ne més
square_img
23/09/2022

Suspesos tots els actes de Santa Tecla d'aquest divendres

A causa de les intenses pluges que cauen durant tota la tarda a la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
23/09/2022

La diada castellera de la Mercè s'avança a les 12 h i tindrà tres rondes, a més del pilar caminant

Aquest dissabte també tindrà lloc la signatura del protocol de renovació de l'agermanament amb l'Alguer

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!