Repsol referma la seva col·laboració amb les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

L'empresa amplia el seu patrocini pels actes de celebració especials vinculats als 700 anys de l’arribada de la relíquia de la patrona a Tarragona

22/09/2022

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han refermat la col·laboració que Repsol dona, des de fa anys i de forma continuada, a les festes de Santa Tecla.   

L'alcalde Pau Ricomà, ha destacat que "el suport i l'estima de les empreses del territori és fonamental per mantenir vives les tradicions i fer de Santa Tecla la Major festa de Catalunya".  

Per la seva banda, el director de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, ha apuntat que "fa més de 25 anys que Repsol participa de manera activa en les festes de Santa Tecla, col·laborant no només amb l'Ajuntament de la ciutat, com es fa evident amb aquesta signatura, sinó també col·laborant amb les diferents entitats que conformen el seguici festiu. I ho fem amb més ganes que mai, per tal de celebrar aquests 700 anys com mereix l'ocasió."  

Amb aquest conveni l'empresa amplia el suport amb un patrocini especial al documental 7 de Festa: Recuperem Santa Tecla 1970-2000, emmarcat dins els actes de celebració especials de Santa Tecla 700.   

El documental, dirigit per Joana Zapata i Maria Roig, que es va estrenar el passat 14 de setembre, fa un viatge en el temps a través de testimonis i imatges d'arxiu de quaranta anys enrere, donant a conèixer l'aventura de tot un grup de joves que, amb diferents inquietuds, van recuperar la festa tarragonina.

7de Festa es pot veure a TAC12, TotTecla.tv i al YouTube de Tarragona Cultura

square_img
25/09/2022

La Catedral de Tarragona exhaureix les localitats per gaudir de l'espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics i cantaires, sota la direcció de Xavier Pastrana, protagonitzen 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2022

Última hora sobre les afectacions als actes de Santa Tecla per la previsió de pluja d'avui dissabte

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge a partir de les 22 h

Vegeu-ne més
square_img
23/09/2022

Suspesos tots els actes de Santa Tecla d'aquest divendres

A causa de les intenses pluges que cauen durant tota la tarda a la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
23/09/2022

La diada castellera de la Mercè s'avança a les 12 h i tindrà tres rondes, a més del pilar caminant

Aquest dissabte també tindrà lloc la signatura del protocol de renovació de l'agermanament amb l'Alguer

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!