L’EMT habilita per Santa Tecla un bus llançadora a la zona de concerts del Parc Francolí

Santa Tecla Tarragona

Es reforçaran les línies del bus nit, que funcionaran, tots els dies, del 15 al 24 de setembre

08/09/2023

Del 15 al 24 de setembre, amb motiu de les festes de Santa Tecla, l’Empresa Municipal de Transports (l’EMT) reforça el servei d’autobusos municipals per apropar les activitats festives a tothom i potenciar la mobilitat sostenible.  

Els 10 dies de Santa Tecla, L'EMT fa un reforç generalitzat de les línies, on el servei de bus nit (TGNit) de les línies L71, L72 i L73 realitzaran el servei nocturn, totes les nits del 15 al 24 de setembre.   

Amb motiu dels concerts multitudinaris que tindran lloc al Parc del Francolí els dies 16, 17, 22 i 23 de setembre, l’EMT habilitarà un servei especial de bus llançadora que connectarà la plaça Imperial Tàrraco (parada Trenet) amb la plaça de les Corts Catalanes (parada Francesc Macià).

La llançadora, que no tindrà parades intermèdies, adequarà l’inici i el final del servei als horaris dels concerts: començarà a funcionar una hora abans dels concerts i acabarà el servei una hora després de la seva finalització. Durant la franja horària que durin els concerts els autobusos llançadora faran el recorregut de connexió de les dues places de forma continuada. Per aquest servei especial seran vàlids tots de transport habitualment admesos per L’EMT.  

Els horaris aproximats d’inici i final de llançadora seran els següents:  

DIA 

INICI_Plaça Imperial Tarraco 

Finalització. Pl. Corts Catalanes 

16.09.2023 

22.00h 

4.30h 

17.09.2023 

17.00h 

22.20h 

22.09.2023 

22.00h 

4.30h 

23.09.2023 

20.00h 

4.30h 

El dia 23 de setembre, tot coincidint amb el Dia de la Mobilitat Sostenible i la Diada de Santa Tecla, tots els autobusos municipals seran gratuïts

Sonia Orts, presidenta de l’empresa Municipal de Transports: “Aquest any, a més de fer el reforç habitual del servei hem activat un autobús llançadora que faciliti als ciutadans i ciutadanes arribar a la zona del Parc del Francolí on es celebraran els concerts més destacats de les festes”. Així mateix, afegeix Sonia Orts: “Vull agrair l'esforç i la disponibilitat de tot l'equip de l'EMT que durant tot l’any, però de forma més intensa durant les dues setmanes de festes, s’involucren al màxim per poder donar un servei de màxima qualitat als usuaris i usuàries del transport públic” 

L’EMt vol recordar que a Tarragona disposa d’una xarxa de pàrquings dissuasius a les diferents entrades de la ciutat que estan connectats amb les diferents línies d’autobusos: Horta Gran, Tabacalera, Cementiri i a la Vall de l’Arrabassada (prop de l’Estadi).  

Destacar, també, que la xarxa de pàrquings tancats municipals de la ciutat ofereix una tarifa nocturna molt reduïda i un màxim diari de 4,95 €. 

Podeu consultar les ubicacions dels pàrquings municipals i pàrquings dissuasius al web aparcamentstgn.com.   

Per detalls i horaris de línies d’autobús consulteu la informació al web emtanemabtu.cat i l’app ETMou 

square_img
25/09/2023

Sandra Ramos: "Santa Tecla és un referent a nivell nacional que ens situa com a capital de la Festa Major"

La consellera de Festes ha lamentat l’accident ocorregut ahir a la nit durant la Traca i ha assegurat que “s’han acomplert totes les estrictes mesures de seguretat”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

L’actor Oriol Grau pronuncia un pregó de Santa Tecla irreverent i emotiu reivindicant el paper de la cultura, la llengua i el feminisme

Grau: “En aquesta primera escola de teatre de carrer que és el ball de Dames i Vells, he après l'ofici de fer riure, que tantes satisfaccions m'ha donat a la vida”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

El Ball de Dames i Vells, distingit amb el 46è Premi el Balcó Tarragoní de l'any

L'alcalde Rubén Viñuales ha lliurat el guardó, que anualment atorga Òmnium Cultural del Tarragonès

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

Els cossos de seguretat presenten un dispositiu a mida per als dies forts de Santa Tecla

S'amplia la presència policial i un dels punts que es controlarà més és la venda d’alcohol no autoritzat i els furts

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!