Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Infantil i primària

Infantil i primària

Centres d'educació infantil i primària de Tarragona (3-12 anys)

L'educació primària és l’etapa educativa de caràcter obligatori i gratuït que comprèn sis cursos acadèmics i s'organitza en tres cicles de dos cursos: cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Amb caràcter general, s'inicia l'any natural que es compleixen 6 anys i es cursa fins als 12 anys.

La gran majoria de centres educatius de primària imparteixen també el segon cicle d'educació infantil (de 3 a 6 anys). Aquesta és una etapa preobligatòria i gratuïta que s'organitza d'acord amb els principis d'educació inclusiva i coeducadora 

Aquí podreu trobar tota la informació de les escoles públiques i dels centres privats concertats que imparteixen el segon cicle d'educació infantil i/o el cicle d'educació primària a Tarragona.

Escoles públiques d'educació primària

Escola Bonavista, Escola Campclar, Escola Cèsar August, Escola El Miracle, Escola El Serrallo, Escola Els Àngels, Institut Escola L'Arrabassada, Escola la Floresta, Escola Marcel·lí Domingo, Institut Escola Mediterrani, Escola Pau Delclòs, Escola Pax, Escola de Ponent, Escola de Pràctiques, Escola Riu Clar, Escola Saavedra, Escola Sant Pere i Sant Pau, Escola Sant Salvador, Escola Torreforta, Escola Tarragona.

TOTES LES ESCOLES PÚBLIQUES (PDF)

Centres privats concertats

Lestonnac-L'Ensenyança, El Carme, Joan Roig, Joan XXIII, La Salle Tarragona, La Salle Torreforta, Mare de Déu del Carme-Carmelites, Mare Nostrum, Vedruna Sagrat Cor, Dominiques Tarragona, Sant Pau Apòstol, Santa Teresa de Jesús, La Salle Tic-Tac.

Segells de reconeixement d'administració oberta