Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Secundària

Secundària

Educació Secundària Obligatòria i no obligatòria

L'Educació Secundària Obligatòria (ESO) és gratuïta. Comprèn quatre cursos acadèmics. Generalment s'inicia l'any natural en què es compleixen 12 anys i s'acaba als 16, tot i que l’alumnat té dret a romandre en el centre amb règim ordinari fins als 18.

L'educació secundària no obligatòria comprèn els estudis de batxillerat o de formació professional.

Hi ha tres modalitats de batxillerat: arts (via d'arts plàstiques, imatge i disseny i via d'arts escèniques, música i dansa), humanitats i ciències socials, i ciències i tecnologia.

La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector.

Aquí podreu trobar tota la informació dels instituts públics i dels centres privats concertats que imparteixen els cicles d'educació secundària a Tarragona.

Instituts públics

Institut Cal·lipolis, Institut Campclar, Institut Collblanc, Institut Comte de Rius, Escola d'Art i Disseny, Institut Antoni de Martí i Franqués, Institut Pere Martell, Institut Pons d'Icart, Institut Sant Pere i Sant Pau, Institut Pont del Diable, Institut Tarragona, Institut Torreforta, Institut Vidal i Barraquer.

Centres privats concertats

El Carme, Espallargas, Joan Roig, Joan XXIII, La Salle Tarragona, La Salle Torreforta, Lestonnac-L'Ensenyança, Mare de Déu del Carme- Carmelites, Mare Nostrum, Vedruna Sagrat Cor, Dominiques Tarragona, Sant Pau Apòstol, Santa Teresa de Jesús

Educació a distància

Institut Obert de Catalunya.

Segells de reconeixement d'administració oberta