Esteu aquí: Inici La ciutat Agermanaments Stafford (Anglaterra)

Stafford (Anglaterra)

Escut Sttaford

 
Data de l'agermanament: 17 d'octubre de 1992
 
Fa uns mil anys la ciutat de Stafford va donar el seu nom al comtat on té una posició central. Està situada al centre de la xarxa de comunicacions del país. Stafford té molt per oferir als visitants: edificis històrics, museus, residències pairals, indústries d’interès històric i també un paisatge d’inoblidable bellesa. Té edificis d’interès històric com l’Ancient High House, reconeguda com la casa de fusta d’estructura més gran d’Anglaterra, que va ser construïda el 1595; la biblioteca William Salt, edifici del segle XVIII; l’església de St. Chad, etc.
 
Si es vol anar fora de la ciutat, a poca distància es troba Shugborough Hall, mansió del segle XVIII i residència pairal del comte de Lichfield i que també conté el Museu del comtat de Staffordshire. Diversos personatges de la història han contribuït a la personalitat especial d’aquesta regió, com Josiah Wedgwood (fabricant de fina porcellana) i Izaak Walton.
 
A l’est de la ciutat es troba Cannock Chase, zona silvestre molt apreciada per les seves bandades de cabirols, a més de la seva bellesa i tranquil·litat. La posició cèntrica de la ciutat de Stafford representa una base ideal per visitar les atraccions turístiques més properes, entre les quals destaquen el parc d’atraccions d’Alton Towers, el parc nacional Peak District, el pont de ferro Ironbridge Gorge, i la zona anomenada Black Country.
 

Per a més informació sobre la ciutat d'Stafford, podeu consultar la seva pàgina web.

Stafford - ciutat germana de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta