Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Notícies, mocions i articles 2019-2023 Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Buscarem el consens dels partits constitucionalistes per convocar un plenari extraordinari. Evitarem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”

Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Buscarem el consens dels partits constitucionalistes per convocar un plenari extraordinari. Evitarem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”

Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Buscarem el consens dels partits constitucionalistes per convocar un plenari extraordinari. Evitarem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”

19/07/2019

 

 

 

 

José Luis Martín (PP): “Buscarem el consens dels partits constitucionalistes per convocar un plenari extraordinari. Evitarem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”

 

  • Davant el resultat de la moció en la que l’alcalde Ricomà ha decidit, amb el seu vot de qualitat, que hi pengi una pancarta amb el missatge “Llibertat, presos polítics”, el portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat que “ja estem buscant el consens necessari per instar a l’alcalde a convocar un plenari extraordinari per evitar que la pancarta independentista acabi penjant del nostre Ajuntament”.

 

  • Critica “l’ abstenció de En Comú Podem, que evidencia el seu menyspreu absolut a la majoria social tarragonina”.

 

Tarragona, 19 de juliol de 2017

Al Plenari del dia d’avui el conseller Martín ha lamentat l’abstenció del grup municipal d’En Comú Podem, que ha facilitat l’aprovació de la moció que els partits independentistes han presentat per tal de que a la façana de l’Ajuntament de Tarragona hi pengi la pancarta amb el missatge “Llibertat, presos polítics”. Considera que amb aquesta votació “s’ha evidenciat el menyspreu de l’actual equip de govern vers la majoria social tarragonina”.

Així mateix, ha anunciat que “des del PP de Tarragona ja estem buscant el consens necessari entre les formacions constitucionalistes per instar a l’alcalde  a que convoqui un plenari extraordinari per tirar enrere el que ha volgut fer realitat fent un lamentable ús del seu vot de qualitat. Defensarem amb fermesa a tots els tarragonins i la neutralitat ideològica de les nostres institucions. No permetrem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”.

Durant la seva intervenció, el conseller Martín ha recordat al batlle republicà que “A Espanya no hi ha presos polítics, hi ha presos preventius per ordre judicial i sota tutela”, “Alcalde Ricomà, sap perfectament que les administracions públiques han de respectar el principi de neutralitat ideològica i que el sotmetiment a la llei és el principi de tota democràcia”.

El portaveu popular ha manifestat: “Un alcalde de Tarragona ha d’ocupar-se de governar Tarragona, de defensar la seva capitalitat, de posar tots els seus esforços en millorar la vida dels tarragonins, d’afrontar els reptes pendents de la ciutat, no de posar en perill la convivència d’una ciutat moderada, plural, oberta i tolerant com és Tarragona,”

El conseller Martín ha reiterat la petició a l’equip de govern la petició de fer retirar els llaços grocs que “continuen malmetent la nostra muralla i la nostra imatge com a ciutat”: “Alcalde Ricomà, pengi el llaç groc a la seva americana, però no a la nostra muralla; pengi una pancarta al balcó de la seva casa, però no a la de tots els tarragonins”.

 

José Luis Martín García

Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta