Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Històric Notícies, mocions i articles 2019-2023

Notícies, mocions i articles 2019-2023

Nota de premsa - José Luis Martín: “El govern Ricomà abandona Tarragona Turisme davant la temporada turística més complexa de la nostra història recent”

El grup municipal del Partit Popular de Tarragona mostra la seva preocupació al haver-se conegut que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona queda “doblement escapçat”; el que considera “una mostra més del menyspreu d’ERC cap a un àrea que havia d’ésser estratègica pel futur de Tarragona”

Llegir Més

El PP de Tarragona demana la dimissió de l’Alcalde Ricomà i no descarta emprendre accions legals

El portaveu José Luis Martín assenyala a l’Alcalde Ricomà com a responsable d’un possible increment de contagis a Tarragona i de deteriorar la imatge de seguretat de la ciutat.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “L’alcalde Ricomà va mentir en el cost de les Festes Majors que va organitzar en plena pandèmia”

"La celebració de les Festes de Santa Tecla no només va suposar un risc pels tarragonins, ens va costar gairebé el mateix que en un any normal, més de 360.000 €: gairebé el doble del que l’alcalde va comunicar”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “El govern Ricomà ha fracassat estrepitosament amb el seu pla d’ajudes al comerç”

"Només s’ha adjudicat un 20% dels prop de 500.000€ consignats en ajudes al comerç tarragoní per a fer front a les pèrdues provocades per la pandèmia.”

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “És un escàndol que la Generalitat hagi decidit no assistir al plenari d'IQOXE"

“Exigim que el Sr. Ricomà doni explicacions sobre aquest canvi a l’ordre del dia i que la resta de grups municipals es sumin a la nostra petició. Aquest plenari no es pot celebrar sense la presència de la Generalitat, administració que té les competències en seguretat química i que ha de donar respostes a tots els tarragonins”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Ricomà ha privatitzat les festes de Santa Tecla i ha convertit TGN en una exhibició de macrobotellots"

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona ha demanat l’informe jurídic que l’alcalde va utilitzar per aplicar les restriccions als locals d’hostaleria i restauració durant les Festes, i ha exigit transparència i assumpció de responsabilitats en la gestió de las entrades als actes.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Ricomà torna a permetre que els pressupostos de la Generalitat menyspreïn Tarragona”

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona anuncia que presentarà esmenes als Pressupostos de la Generalitat de Catalunya 2022 per a que s’incorporin les partides d’inversions promeses.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “El govern Ricomà ha tocat fons”

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona critica el “pèssim resultat dels dos pactes de govern de Ricomà” i reclama a l'oposició “unió, responsabilitat i compromís per la ciutat per a generar una alternativa capaç de gestionar la situació a la que ens ha abocat el govern d'ERC”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP) proposa la creació d’una Comissió de Seguiment que vetlli per l’execució del Fòrum de la Justícia

“Els anuncis sobre la construcció del Fòrum Judicial per part de la Generalitat de Catalunya es remunten a 2002. Hem d’estar vigilants amb els terminis i l’execució del projecte per a que, d’una vegada, es resolgui aquest greuge històric vers Tarragona”.

Llegir Més

El Partit Popular engega el cicle “Tarragona capital” abordant el repte de la capitalitat turística

"Tarragona no pot continuar adormida, tancada i resignada. No només hem d’aprendre de ciutats que han sabut transformar-se amb polítiques adequades, també necessitem promoure a la ciutat un alineament fructífer per a exercir una veritable capitalitat turística i cultural”.

Llegir Més

L’aposta per la cultura, clau per a la dinamització econòmica i la transformació de Tarragona segons el Grup Municipal del Partit Popular

José Luis Martín: “La situació en la que es trobava Màlaga fa 20 anys presenta paral·lelismes amb la situació actual de Tarragona, fins i tot en el model centralista de la comunitat autònoma”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Un alberg juvenil de salut mental a la Ciutat Residencial no és el ‘projecte turístic’ que necessita Tarragona”

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona demanarà explicacions sobre “un altre projecte fantasma que no s’ha donat a conèixer ni als veïns de Tarragona ni als grups municipals. Aquesta falta de respecte és intolerable”

Llegir Més

El PP de Tarragona descobreix que el projecte de la Ciutat Residencial no existeix

El Govern de la Generalitat de Catalunya no admet la sol·licitud d’accés a la informació pública en relació al projecte de la Ciutat Residencial perquè no existeix.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Ens oferim per a liderar la posada en marxa immediata d’un nou Pla de Seguretat i Civisme"

No podem continuar amb un govern format per un alcalde ‘invisible’ i un partit antisistema com la CUP que es manifesta contra l’actuació policial i, fins i tot, vota en contra al plenari d’una partida destinada a la seguretat ciutadana”

Llegir Més

José Luis Martín: “La seguretat ciutadana centrarà la segona jornada del cicle ‘Tarragona capital’”

José Luis Martín: “La inseguretat ciutadana s’ha convertit en una preocupació cabdal dels tarragonins. És necessari afrontar aquest problema com a prioritat política: Tarragona ha de ser una capital segura, cuidada i tranquil·la”.

Llegir Més

Prestigiar i dotar de recursos a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, clau de la segona jornada “Tarragona capital”

José Luis Martín: “Tarragona ha de seguir l’exemple aportat per l’alcalde de Salamanca: una ciutat que prioritza la seguretat dels veïns, amb un govern local que actua de manera contundent amb ocupacions i delinqüents reincidents, que inverteix recursos en policia de proximitat, unitats especials -com la Unitat Canina de Policia Local que protegeix a les víctimes més vulnerables- o la Policia Turística, que garanteix també la tranquil·litat dels seus visitants”.

Llegir Més

José Luis Martín: “Tarragona ha de ser una capital atractiva per a emprenedors i inversors”

José Luis Martín: “No podem continuar essent la ciutat amb l’IBI més car d’Espanya, ni tampoc una ciutat que dona l’esquena a emprenedors i a inversors. Necessitem un ambiciós pla fiscal per atraure inversions, abaixar impostos locals i eliminar traves burocràtiques als emprenedors”.

Llegir Més

José Luis Martín: “Apostem per l’exempció d’impostos a les empreses que vinguin a TGN a crear llocs de treball".

“Nosaltres ens comprometen a abaixar l’IBI a tots els veïns de Tarragona un 40%, amb una baixada progressiva del 10% anual durant els anys 2023 a 2027”.

Llegir Més

José Luis Martín: “Ricomà ha deixat Tarragona sense servei d’informació turística en temporada alta"

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona demanarà explicacions sobre el “retallament dràstic d’horaris i el tancament dels punts d’informació turística que ha patit la ciutat durant aquest mandat”.

Llegir Més

José Luis Martín: “La carta de Ricomà als veïns de Llevant és vergonyosa”

“El Sr. Ricomà s’ha amagat darrera d’una carta buida per no dialogar amb els veïns ni admetre preguntes. Ha de donar a conèixer a tots els tarragonins els detalls del projecte que la Generalitat ens vol endossar i que, de moment, sembla que no ha aconseguit conèixer ni ell mateix”

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Exigim un pla d’usos que eviti la instal·lació d’un club cannàbic al barri del Miracle”

“Ricomà pot evitar aquest nou risc pels veïns de Llevant. S’amaga darrera d’informes tècnics, però aquesta és una qüestió política que pot resoldre molt fàcilment”.

Llegir Més

José Luis Martín: “És prioritari abordar el futur en la gestió del nostre patrimoni històric”.

José Luis Martín: “Les Ciutats Patrimoni Mundial de la Humanitat tenim el deure de garantir la protecció del nostre patrimoni. Però també el de facilitar l’accés i la interpretació d’aquests béns amb una gestió professional que generi, a més, llocs de treball i ingressos que es reinverteixin en el manteniment del nostre patrimoni i del nostre casc antic. Hem de ser referents en aquesta matèria”.

Llegir Més

José Luis Martín: “Necessitem lideratge en la gestió d’un llegat històric que ens fa únics com a ciutat patrimonial de costa”

José Luis Martín: “El futur de Tarragona està unit al sector serveis. Tarragona necessita un alcalde amb lideratge per a assumir el repte de millorar la vida dels veïns del nostre casc històric i de crear una indústria que ens permeti crear llocs de treball i exercir la capitalitat patrimonial que ens correspon”.

Llegir Més

José Luis Martín alerta sobre la pujada en les taxes dels serveis funeraris que planeja Ricomà

“No admetrem que, després d’haver apujat l’IBI, la zona blava, un 30% la plusvàlua, un 12% en les taxes de la brossa i un 3% de l’aigua, el govern Ricomà ara pretengui asfixiar encara més a les famílies tarragonines amb un augment de les taxes del serveis funeraris”

Llegir Més

José Luis Martín (PP) demana al PSC de Viñuales que no aprovi la nova pujada de la brossa que preveu Ricomà

“Ricomà té el dubtós mèrit d’haver situat Tarragona al capdavant de les capitals espanyoles amb una major pressió fiscal”

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “És inacceptable el ‘decretàs’ amb el que Ricomà vol decidir les concessions de les terrasses"

“El Sr. Ricomà, incapaç d’aprovar una ordenança que generi consens entre els grups municipals, la ciutadania i el sector hostaler, pretén imposar el seu criteri personal per decidir els usos de les terrasses a la nostra ciutat”

Llegir Més

José Luis Martín presenta esmenes a l’ordenança de terrasses que vol aprovar el govern Ricomà

“El govern Ricomà no vol ordenar les terrasses, vol imposar el seu criteri personal a les concessions i imposar requisits poc assumibles per a molts establiments”

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Que avui la urgència municipal sigui canviar un rètol nou en castellà demostra el sectarisme de qui governa Tarragona”

“És tan vergonyosa aquesta persecució i demonització de la llengua castellana, com el fet de que el govern Ricomà supliqui ‘perdó’ per por a perdre uns quants vots”

Llegir Més

Només el PP de Tarragona vota en contra de la pujada del preu de l’autobús i dels aparcaments

“L’aposta de Ricomà per la mobilitat sostenible s’ha traduït en encarir, per primera vegada en set anys, el preu de l’autobús”.

Llegir Més

José Luis Martín (PP): “Tarragona ha de créixer prioritàriament per Llevant”

“Estem alineats amb el decàleg que ens ha presentat l’associació Creix Tarragona. Creiem que hauria d’ésser assumit per totes les formacions polítiques que aspiren a revertir el decreixement i l’actual decadència de la nostra ciutat”

Llegir Més

Segells de reconeixement d'administració oberta