Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Notícies, mocions i articles 2019-2023 Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Si l’alcalde Ricomà no evita la humiliació de perdre el MNAT exigirem a En Comú Podem que trenqui amb ERC i doni pas a un nou govern que defensi la nostra capitalitat cultural i política ”

Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Si l’alcalde Ricomà no evita la humiliació de perdre el MNAT exigirem a En Comú Podem que trenqui amb ERC i doni pas a un nou govern que defensi la nostra capitalitat cultural i política ”

Comunicat de premsa - José Luis Martín (PP): “Si l’alcalde Ricomà no evita la humiliació de perdre el MNAT exigirem a En Comú Podem que trenqui amb ERC i doni pas a un nou govern que defensi la nostra capitalitat cultural i política ”

04/07/2019

 

 

 

 

 

José Luis Martín (PP): “Si l’alcalde Ricomà no evita la humiliació de perdre el MNAT exigirem a En Comú Podem que trenqui amb ERC i doni pas a un nou govern que defensi la nostra capitalitat cultural i política”

 

Tarragona, 4 de juliol de 2019

Davant l’anunci de la consellera Vilallonga del projecte d’un Museu Nacional d’Història i Arqueologia de Catalunya ubicat a la zona de Montjuïc (Barcelona), el portaveu del PP de Tarragona, José Luis Martín manifesta: “No ha calgut ni un mes per a que la Generalitat humiliï a Tarragona amb un nou alcalde independentista que ‘li demana una reunió’. Si l’alcalde Ricomà no evita aquesta nova humiliació per a Tarragona –tot i tenint un soci de govern a l’ombra que pertany al mateix partit que la consellera de Cultura- ens trobarem al davant de la reedició de la pèrdua de capitalitat de Tarragona. I això només serà el principi. El lideratge d’un alcalde no es demostra fent treure el retrat el Rei Felip VI del Saló de Plens per posar-ne un altre a la mida del president Torra, que és al que s’està dedicant l’alcalde Ricomà”.

El conseller Martín ha afegit: “El separatisme odia a Tarragona. Ni tenint-lo a l’alcaldia (sense una majoria social) pot dissimular-ho. La Consellera Vilallonga ha de recordar que Tarragona és l’única ciutat de Catalunya Patrimoni Mundial de la Humanitat, seu del ICAC, seu del Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tàrraco Biennal, seu del Festival Tàrraco Viva”.

Per últim, ha comunicat: “Si es perd el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, exigirem a En Comú Podem que trenqui amb ERC i doni pas a un nou equip de govern que defensi la capitalitat cultural i política de Tarragona".

 

José Luis Martín García

Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta