Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Notícies, mocions i articles 2019-2023 Roda de premsa: Ús hoteler de la Savinosa i mocions presentades al Consell Plenari de data 30 de setembre

Roda de premsa: Ús hoteler de la Savinosa i mocions presentades al Consell Plenari de data 30 de setembre

Roda de premsa: Ús hoteler de la Savinosa i mocions presentades al Consell Plenari de data 30 de setembre

Roda de premsa: Ús hoteler de la Savinosa i mocions presentades al Consell Plenari de data 30 de setembre 19/09/2019
19/09/2019

 

 

 

 

El PP presenta una moció per a fer realitat l’ús hoteler a l’espai de l’antic Preventori de la Savinosa

 

José Luis Martín: “L’Ajuntament de Tarragona no ha de perdre el temps quan ja es donen les circumstàncies necessàries per fer realitat l’ús hoteler a l’antic preventori de la Savinosa. És necessari afavorir el desenvolupament de Tarragona com a referent turístic de qualitat”.

El grup municipal del Partit Popular de Tarragona reclama que l’alcalde Ricomà “s’ocupi dels grans reptes de la ciutat, i no de qüestions partidistes i sectàries que no afavoreixen la convivència, el respecte a la pluralitat ideològica i que no responen a les necessitats dels nostres veïns”.

Aquest matí en roda de premsa el portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat que el seu partit ha presentat una moció per instar al govern municipal a impulsar la tramitació i aprovació de la modificació puntual del POUM necessària per fer realitat l’ús hoteler previst al projecte aprovat per la Diputació de Tarragona el 8 de febrer de 2019. La proposta que la Diputació va realitzar a l’Ajuntament estableix “entre d’altres usos –ha recordat- un màxim de 8.171 m2 dedicats a un ús hoteler, a un espai privilegiat, però abandonat i tancat a la ciutat des de 1972”.

El PP de Tarragona reclama a l’equip de govern afavorir la creació de places hoteleres de qualitat

José Luis Martín ha manifestat: “Tarragona, tot i ser ciutat Patrimoni de la Humanitat, l’única de Catalunya i del litoral peninsular, no té cap hotel de 5 estrelles o de gamma alta, i compta amb poc més de 1.000 habitacions hoteleres. Quan el territori atreu grans esdeveniments, Tarragona perd, sovint, l'oportunitat de que milers de visitants s’allotgin, comprin i consumeixin a la nostra ciutat, ja que la planta hotelera és insuficient. Això també fa gairebé inviable una aposta tan profitosa per la ciutat com és la del turisme MICE. Reclamem que l’equip de govern s’alineï amb aquest objectiu estratègic i li doni prioritat”. El portaveu popular ha recordat que és l’Ajuntament de Tarragona qui té la responsabilitat, en aquests moments, d’afrontar amb “diligència i agilitat aquest tràmit, que es podria resoldre en 5 o 6 mesos, si hi existeix la voluntat política necessària”.

Insta al govern municipal a retirar la pancarta amb el lema “Llibertat, presos polítics”

El grup municipal del Partit Popular també ha registrat una moció per a que es retiri la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” penjada a la façana de l’Ajuntament de Tarragona. El conseller Martín ha manifestat que l’alcalde Ricomà va fer ús del seu vot de qualitat per “donar una aparença de legitimitat a una imposició partidista i sectària que ofèn i crispa a més de la meitat dels nostres veïns i que vulnera el principi de neutralitat de les nostres institucions”.

Reclama la recuperació del Memorial Marbel Negueruela per a la 28ª Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona

Així mateix, la consellera Elisa Vedrina ha anunciat que el Grup Municipal del Partit Popular reclamarà mantenir la celebració del ‘Memorial Marbel Negueruela’ vinculat a la 28ena edició de la Mitja Marató + 10 K Ciutat de Tarragona i crear una comissió per a l’estudi i redacció del reglament que defineixi la nomenclatura de les proves esportives: “Aquesta moció pretén aportar una oportunitat per a reconduir l’estil de fer política de l’actual equip de govern, que s’està caracteritzant per una falta de respecte institucional, un tarannà destructiu i per la presa decisions unilaterals que, en cap cas, demostren ni transparència ni lideratge polític per afrontar els veritables problemes de la ciutat”, ha conclòs la consellera.

Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta