Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 El Consell Plenari es reunirà divendres 19 de febrer

El Consell Plenari es reunirà divendres 19 de febrer

El Consell Plenari es reunirà divendres 19 de febrer

El ple començarà a les 8.30 h i els grups municipals hi presentaran un total de vint-i-tres mocions
El Consell Plenari es reunirà divendres 19 de febrer Foto: Twitter de l'Ajuntament - darrer plenari celebrat el 25 de gener
17/02/2016

Ja es pot consultar a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista pel proper divendres 19 de febrer a les 8.30 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades pels grups municipals

1. Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA-E pel Pla de Gestió del Districte de Conca Fluvial de Catalunya. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

2. Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA-E pel rebuig a l'acord de l'Associació Transatlàntica (TTIP). Podeu accedir a la moció en aquest enllaç

3. Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA-E pel dret a la vaga. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

4. Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA-E per derogar la llei que regula el projecte de Barcelona World. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

5. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per solidaritat amb el Pas del Correscales i contra la precarietat. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

6. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP relativa al cas d'Alfonso Fernández Ortega. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

7. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per l'emissió en streaming i la publicació a Internet del plens municipals. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

8. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP pel tractat Translatlàntic de Comerç i Inversió. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

9. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU per crear una ordenança municipal per condonar deutes a canvi de treballs en benefici de la comunitat. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

10. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU per la reobertura de les cases Castellarnau i Canals. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

11. Moció presentada pel Grup Municipal del PP pel pagament del deute de la Generalitat a l'Ajuntament. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

12. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per derogar l'art. 315.3 del Codi penal. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

13. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC pel pacte de ciutat de suport als autònoms. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

14. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per l'adequació de la zona del camí del Llorito. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

15. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per limitar l'acumulació de càrrecs polítics. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

16. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per la modificació de les bases dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

17. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per l'adaptació dels parcs infantils. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

18. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per l'arranjament i adequació de Terres Cavades. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

19. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per la reducció d'emissió de CO2. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

20. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per la derogació art. 315.3 del Codi penal. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

21. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC pel suport als refugiats. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

22. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC pel canvi climàtic. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

23. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per a l'ampliació del CRT. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta