Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern Notícies 2017 El Consell Plenari es reunirà dijous 26 d'octubre

El Consell Plenari es reunirà dijous 26 d'octubre

El Consell Plenari es reunirà dijous 26 d'octubre

El Consell Plenari es reunirà dijous 26 d'octubre Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
La sessió ordinària començarà a les 9.02 hores
24/10/2017

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista per al dijous 26 d'octubre de 2017 a les 9.02 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

INFORME DE LA PRESIDÈNCIA

 

2.1. Donar compte de l'escrit de renúncia presentat pel conseller Sr. Josep Maria Prats i Batet.

 
Mocions presentades pels Grups Municipals al plenari (PDF):

 

8.1 Moció presentada pel Grup Municipal d'UpA perquè l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona fomenti el diàleg interreligiós.

8.2 Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA exigint la llibertat dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez i d'Òmnium Cultural (OC), Jordi Cuixart.

8.3 Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP i ERC-MES-MDC per exigir l'alliberament immediat dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

8.4 Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per exigir l'alliberament immediat dels presidents de l'ANC i Òmnium.

8.5 Moció presentada pel Grup Municipal de C's en relació amb la capital europea de l'esport.

8.6 Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC i la CUP en defensa de l'escola catalana.

8.7 Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA elaborada per CCOO en defensa de l'escola inclusiva.

8.8 Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA en defensa de l'educació com a eina de cohesió.

8.9 Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per fer de l'educació una eina fonamental per a la construcció d'una societat plenament democràtica, socialment cohesionada i econòmicament pròspera.

Moció d'urgència. Moció de l'Associació Catalana de Municipis (AMC) i Associació de Municipis per la Independència (AMI) que presenten els grups municipals d'ERC-MES-MDC, PDeCAT i CUP per aturar la suspensió de l'Autonomia de Catalunya.

Moció d'urgència. Moció del Grup Municipal d'ICV-EUiA de rebuig a la suspensió de l'Autonomia de Catalunya i en defensa de l'autogovern.

 

 

 

 

arxivat sota: , , ,

Comparteix


Segell Infoparticipa 2014 Tarragona 2018
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat