Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern Notícies 2017 Remodelació del cartipàs municipal

Remodelació del cartipàs municipal

Remodelació del cartipàs municipal

Begoña Floria assumirà la conselleria de Cultura mentre Javier Villamayor sumarà a la coordinació dels Jocs Mediterranis la conselleria de Seguretat Ciutadana, i Josep Acero afegirà Protecció Civil a les seves responsabilitats amb Ocupació del Domini Públic, Mobilitat i Accessibilitat
17/10/2017


L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Tarragona remodela les àrees de Govern després de la dimissió del conseller Josep Maria Prats. L'Àrea de Cultura, que fins ara dirigia el regidor d'Units per Avançar, tornarà a mans de Begoña Floria, ja que l'estructura administrativa i tècnica de l'Àrea està en bona part compartida per la conselleria de Festes, de la que n'és la coordinadora.

La conselleria de Seguretat Ciutadana, fins ara en mans de Begoña Floria, passarà a ser gestionada per Javier Villamayor, conseller dels Jocs Mediterranis 2018.

Per la seva part, el conseller d'Ocupació del Domini Públic, Mobilitat i Accessibilitat, Josep Acero, portarà també l'àrea de Protecció Civil (fins ara era de Begoña Floria).

arxivat sota: ,

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta Tarragona 2018
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat