Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Territori POUM Temàtiques

Temàtiques

Les temàtiques serveixen per organitzar les activitats i les aportacions del procés participatiu i facilitar el debat amb la ciutadania. Són les següents:

Desenvolupament i renovació urbana

Es tenen en compte conceptes com el creixement o decreixement urbà, la renovació o reconversió d’algunes zones de la ciutat, la conservació del patrimoni i el model d’habitatge.

Mobilitat sostenible

S’abordaran temes com la implementació d’eixos cívics que fomentin la mobilitat a peu i en bicicleta, l’ús de transport sostenible, el transport públic de la zona, el transport privat i industrial, així com la millora dels accessos i la circulació.

Equipaments de proximitat

Es posarà el focus en les necessitats d’equipaments de proximitat: culturals, esportius, sanitaris, per a joves i destinats a la criança i a la primera infància, entre altres.

Activitat econòmica

Es treballarà en la necessitat que el POUM pugui ajudar a impulsar diverses activitats econòmiques que dinamitzin la ciutat, tant activitats vinculades al sector primari (agrícola), com vinculades a la indústria, la tecnologia, les activitats terciàries o de serveis, el comerç, el turisme, etc.

Entorn natural

Es tindran en compte aspectes com la conservació i integració de l’entorn, la reducció de l’impacte del canvi climàtic, la recuperació d’espais oberts com la façana marítima, les connexions (camins connectors) o la convivència entre activitats i medi natural, entre altres.

Identitat

A més d’aquestes temàtiques vinculades amb l’urbanisme, ens interessa recollir aspectes més intangibles, com els valors que volem que caracteritzin la ciutat en el futur, els reptes que haurà de resoldre o aspectes vinculats a les vivències en la ciutat i la memòria col·lectiva.

Segells de reconeixement d'administració oberta