Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Aparcar a Tarragona App per pagar els parquímetres

App per pagar els parquímetres

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha implantat des de 2016 aplicacions mòbils que faciliten la gestió i el pagament de l’aparcament en les zones regulades a través del telèfon mòbil intel·ligent i que permeten al consumidor personalitzar el seu aparcament en les zones regulades.

Les app són gratuïtes i són una eina que proporciona a l’usuari la possibilitat de gestionar el seu aparcament des del seu smartphone sense necessitat d’anar al parquímetre i treure un tiquet o la d’anul·lar denúncies per temps excedit.

El servei és molt senzill: aparca el teu vehicle, obre Aparcar App i inicia l’estada a la zona blava; gràcies al sistema de geolocalització del telèfon mòbil, localitza el carrer on està el teu vehicle i la tarifa corresponent. L'aplicació t'avisa abans d’excedir el temps màxim, tu decideixes quan (des de 5 minuts a una hora abans). Ara ja no has de preocupar-te de treure el tiquet i dipositar-lo en un lloc visible del teu vehicle.

Aparcar App també és una eina per: consultar els consums mensuals, enviar els rebuts a una adreça de correu electrònic o localitzar el teu vehicle en cas que no recordis on l’has estacionat.

 

Descàrrega per a iOS      Descàrrega per a Android

 

Segells de reconeixement d'administració oberta