Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2011 Afectació del trànsit per les obres de remodelació de la calçada a la Via Augusta, 125

Afectació del trànsit per les obres de remodelació de la calçada a la Via Augusta, 125

Afectació del trànsit per les obres de remodelació de la calçada a la Via Augusta, 125

Aquest dimarts es tallarà el trànsit al carrer de 10 a 12 h i hi haurà restriccions parcials de trànsit del 14 de novembre al 3 de desembre
07/11/2011

Amb motiu de les obres que es realitzen a la Via Augusta, 125 -que contemplen la construcció d’un mur de contenció de terres, la pavimentació de la vorera i la calçada i la implantació dels serveis pendents-  aquest dimarts 8 de novembre es tallarà el trànsit en aquesta via de 10 a 12 hores.

Els desviaments de trànsit previstos són els següents:

  • Sortida de Tarragona en direcció Llevant: desviament per la rotonda de la Via Augusta amb el carrer Bisbe Antoni Deig cap al carrer Ernest Lluch, carrer Montserrat Roig i Fransitorra, carrer Joan Fuster i carrer Salvador Espriu.
  • Entrada a Tarragona des de Llevant: desviament per l’accés al carrer Joan Fuster cap al passeig Torroja, passant pels carrers dels músics o bé desviament per l’accés al carrer Montserrat Roig i Fransitorra, carrer Ernest Lluch i carrer Ramon Salas i Ricomà.

També es poden fer servir recorreguts alternatius:

  • Accés a la ciutat: desviament de circumval·lació cruïlla del Cementiri i avinguda Catalunya; Passeig Marítim Rafael de Casanovas; Vall de l’Arrabassada (sortida passeig Torroja-Passeig Sant Antoni)
  • Sortida de la ciutat: desviament de circumval·lació, av. Catalunya i Passeig Marítim Rafael de Casanovas.

Per altra banda, l’EMT anul·larà la parades “Tuset”, ubicada a la Via Augusta en els dos sentits de la marxa. Les parades es reubicaran al carrer Joan Fuster, sota el pont de la Via Augusta.

Afectacions del 14 de novembre al 3 de desembre

També amb motiu de les obres que es realitzen a la Via Augusta, 125 del 14 de novembre al 3 de desembre hi haurà restriccions parcials de trànsit. A la zona d’obres només hi haurà un carril disponible al trànsit, que es regularà donant pas alternatiu mitjançant semàfors des de les 08.00 hores del dia 14 de novembre fins a les 20.00 hores del dia 3 de novembre. 

Per evitar embussos també es poden fer servir les vies alternatives d’accés i sortida a la ciutat comentades anteriorment.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta