Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2011 ESPIMSA rebaixa les tarifes dels seus aparcaments un 30%

ESPIMSA rebaixa les tarifes dels seus aparcaments un 30%

ESPIMSA rebaixa les tarifes dels seus aparcaments un 30%

A més a més es creen diverses targetes d'hores per aparcar a qualsevol dels seus 5 aparcaments
21/03/2011

L’empresa municipal ESPIMSA, que gestiona cinc aparcaments de la ciutat (els de la plaça Corsini, Battestini, avinguda Catalunya, avinguda Lluís Companys i el de davant de l’hospital Joan XXIII), ha creat la marca “Aparcaments Tgn”, a partir de la qual s’inicia una nova política comercial per tal d’afavorir la rotació dels aparcaments, ajustar les tarifes a la mitjana d’aparcaments de ciutats similars a Tarragona i crear abonaments adequats a les necessitats dels usuaris i usuàries.

En aquest sentit, el primer pas ha estat una rebaixa important de les tarifes. Si fins al desembre de 2010 el preu per hora era de 2,50 euros, la tarifa a partir del proper 1 d’abril serà d’1,80 euros, de manera que es rebaixen 70 cèntims. En aquest sentit, el nou preu per minut serà de 0,03 euros, mentre que en finalitzar l’any passat era de 0,042 euros. En concret la rebaixa és d’un 30%.

Noves targetes

Aparcaments Tgn ha posat en marxa noves targetes multiaparcament, per poder fer servir en qualsevol dels cinc aparcaments. Les targetes són més còmodes per a l’usuari i suposen un descompte que va del 35% al 75%, segons el cas. En concret trobem targetes que porten el nom d’Aparcafàcil,  de 5 hores, de 10 hores i de 15 hores, per a poder gastar sense un termini temporal específic. A més a més, pel fet de ser resident a Tarragona, jove de 18 a 25 anys, pensionista o família nombrosa hi haurà un descompte en aquestes targetes.

Aparcafàcil

Targeta

Tarifa

Tarifa resident, jove, pensionista, família nombrosa

Aparcafàcil 5 hores

8 euros

7,5 euros

Aparcafàcil 10 hores

16 euros

15 euros

Aparcafàcil 15 hores

24 euros

22,5 euros

Les targetes funcionaran com una targeta de dèbit i es podran adquirir en qualsevol dels cinc aparcaments. A més a més, Aparcaments Tgn ha creat dos abonaments pensats per les necessitats dels tarragonins i tarragonines: l’Abonament Escola i l’Abonament Nocturn. El primer està pensat per als pares i mares que van a recollir els seus fills a la sortida de l’escola, de manera que tindran un abonament per aparcar de 16.30 a 17.30 h, mentre que el segon pretén ser útil per als usuaris i usuàries d’aparcaments a la nit, tant els que s’acosten al centre per l’oci, com les persones que vulguin aparcar el seu cotxe de 20 a 8 en un dels aparcaments. Són abonaments amb tarifa plana, amb una quota única mensual.

 

Nous abonaments

Abonament
Descripció
Tarifa mensual
Escola
Abonament mensual, vàlid de 16.30 a 17.30 h
20 euros
Nocturn
Abonament mensual, vàlid de 20 a 8 h
15 euros

El president d’ESPIMSA, Sergi de los Rios, ha destacat que d'aquesta manera es fa un salt endavant per situar els cinc aparcaments gestionats per l'empresa com a espais útils per als tarragonins i tarragonines, amb tarifes més assequibles. Segons de los Rios, la nova política comercial pretén activar els aparcaments, que siguin realment per a la ciutadania i que s’adeqüin al que la població necessita.

Segells de reconeixement d’administració oberta