Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2011 La cruïlla de Ramón y Cajal i Jaume I estrena nova regulació semafòrica

La cruïlla de Ramón y Cajal i Jaume I estrena nova regulació semafòrica

La cruïlla de Ramón y Cajal i Jaume I estrena nova regulació semafòrica

L'acció s'emmarca dins el Pla Local de Seguretat Viària
La cruïlla de Ramón y Cajal i Jaume I estrena nova regulació semafòrica Plànol de la nova instal·lació semafòrica
27/12/2011

Ja estan en funcionament els nous semàfors de la cruïlla de l’Avinguda Ramón y Cajal i el carrer Jaume I. L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament, seguint amb les accions marcades pel Pla Local de Seguretat Viària de 2007, ha realitzat aquesta actuació ja que es tracta d’una de les vies principals de la ciutat tant de circulació de vehicles com de vianants.

El tram de l’avinguda Ramón y Cajal entre Pere Martell i la Font del Centenari és el que més afluència de vianants registra, per això en aquesta cruïlla a través dels nous semàfors es regularà el pas de vianants i, al mateix temps, es regularà el trànsit de vehicles en el gir cap al carrer Jaume I. Amb aquesta actuació, tota l’avinguda quedarà regulada i suposarà una millora de la seguretat dels vianants i major fluïdesa del trànsit tant d’entrada com de sortida. Els nous semàfors comptaran amb l’avís per a invidents i comptador dinàmic de temps de verd per al pas principal.

En els últims dos anys s’han fet les següents actuacions a Ramón y Cajal:

  • Renovació tecnològica de tots els reguladors semafòrics dels diferents encreuaments existents a la via.
  • Reducció en un 20% del cicle semafòric, permetent una reducció proporcional en els temps d'espera tant per als vianants com per als conductors.
  • Instal•lació d'una nova regulació semafòrica al pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Vidal I Barraquer.
  • Augment del temps de verd per als vianants a la cruïlla amb Pere Martell millorant, alhora la senyalització de precaució al pas d'aquests.
     
Segells de reconeixement d’administració oberta