Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2011 Prohibició de pas a vianants i vehicles a les proximitats de la via i pas a nivell de la plaça dels Carros

Prohibició de pas a vianants i vehicles a les proximitats de la via i pas a nivell de la plaça dels Carros

Prohibició de pas a vianants i vehicles a les proximitats de la via i pas a nivell de la plaça dels Carros

El tall es produirà el proper cap de setmana del 18 al 21 de novembre
14/11/2011

En relació a les obres que es van executant a l'altura de la via fèrria i pas a nivell de la plaça dels Carros, es preveu que per al cap de setmana del 18 a 21 de novembre, s'efectuaran restriccions de pas i circulació. El tall és necessari per realitzar les tasques d’instal·lació d’uns calaixos per la construcció del pas subterrani de vianants en l'esmentada obra.

En concret a les 21 h del divendres 18 de novembre, es tallarà el pas de vianants i rodat a l'altura de la rotonda pròxima a la Comandància de Marina, així com per travessar el propi pas a nivell. De tal manera que no es podrà passar ni circular per l'expressada zona, per la qual cosa s'haurà d'optar per la sortida existent a l'altura de la platja Miracle o bé per la zona del Serrallo. El pas es tornarà a restablir el dilluns 21 de novembre a les 7 h per a vehicles i a les 9.30 h per a vianants.

Per tal de reduir les possibles molèsties a usuaris que vulguin accedir a zones afectades per les obres i prohibició de pas a vianants i trànsit rodat en les proximitats del pas a nivell de la plaça dels Carros s'indiquen a continuació els itineraris alternatius, segons destinació :

  • Destí: Port Esportiu, passeig de l'Escullera, edifici de l'Autoritat Portuària, Comandància Naval de Marina, Creu Roja i Sanitat Exterior; itinerari recomanat: accés per passeig Marítim Rafael de Casanova (Platja del Miracle).
  • Destí: Coberts 1 a 4, Refugi 1 i 2, Museu del Port, Comissaria CNP Port, Dependències Policia Portuària i Port Tarraco; itinerari recomanat: accés pel Serrallo i Pont de la Petxina (carrer Pere Martell).
Segells de reconeixement d’administració oberta