Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2012 Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis 2012

Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis 2012

Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis 2012

Aquest any, com a conseqüència de les obres al pas a nivell de la plaça dels Carros i també a les reformes de l’escala reial, els Reis Mags d’Orient arribaran al Serrallo. Aquest canvi també provocarà importants restriccions de trànsit a la zona de la plaça dels Carros...
 Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis 2012 Plànol del recorregut de la cavalcada 2012
02/01/2012

Aquest any, com a conseqüència de les obres al pas a nivell de la plaça dels Carros i també a les reformes de l’escala reial, els Reis Mags d’Orient arribaran al Serrallo. Aquest canvi també provocarà importants restriccions de trànsit a la zona de la plaça dels Carros. Les modificacions seran:

  • A la zona de l’estació, únicament podran accedir veïns, viatgers de l’estació de Ferrocarrils i aparcaments mentre sigui possible.
  • Als carrers del Mar, Lleó i transversals, el pla de trànsit únicament deixarà sortida a través del carrer Lleó, Jaume I, Mar i Pere Martell cap a Torres Jordi.
  • A la zona dels voltants del carrer Rebolledo també hi haurà importants dificultats d’accés i sortida fins que la cua de la Cavalcada no hagi arribat a la Rambla Nova.

 

Plànol del recorregut de la Cavalcada de Reis 2012:

 Planol Cavalcada Reis 2012

Plànol del dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis 2012:

pla de transit cavalcada reis

Segells de reconeixement d’administració oberta