Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2012 L'Ajuntament unifica la gestió dels aparcaments municipals en una única empresa

L'Ajuntament unifica la gestió dels aparcaments municipals en una única empresa

L'Ajuntament unifica la gestió dels aparcaments municipals en una única empresa

Aparcaments Municipals de Tarragona gestionarà els 8 aparcaments municipals de la ciutat
01/02/2012

Des d’avui, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha assumit la gestió de tots els aparcaments municipals de la ciutat, excepte el de Corsini. La tinent d’alcalde de Mobilitat i presidenta de l’empresa, Begoña Floria, ha manifestat: “Amb la unió dels aparcaments en una sola empresa solucionem un errada històrica de la ciutat, com era l’existència de dues empreses municipals que complien una mateixa funció”.

Així, als aparcaments de Saavedra, de Francesc Bastos, de l’estació d’autobusos i del Passeig Torroja que ja eren gestionats per l’AMT, s’hi afegeixen el de Batesttini, Avinguda Catalunya, President Companys i Joan XXIII, que fins ara estaven a càrrec d’ESPIMSA. Floria ha explicat: “Posar els 8 aparcaments sota una única gestió ens permetrà guanyar en eficiència, optimitzant recursos i simplificant estructura”. Ara, a partir d’aquesta operació, es treballa per unificar el maquinari per tal de poder oferir serveis integrals a tots els aparcaments.

En total són unes 3.000 places d’aparcaments que, juntament, amb l’aparcament regulat de superfície i els aparcaments dissuasius, sumen un total de 4.790 places d’aparcament a tota la ciutat que s’uneixen en una única gestió a través de l’AMT. Aquest enllaç permetrà portar una política conjunta de mobilitat seguint les directrius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

Segells de reconeixement d’administració oberta