Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2012 Modificació d'algunes condicions en la implantació de les zones verdes a la ciutat

Modificació d'algunes condicions en la implantació de les zones verdes a la ciutat

Modificació d'algunes condicions en la implantació de les zones verdes a la ciutat

Avui divendres 20 de juliol es posa en funcionament la zona verda de l’àrea dels Músics.
20/07/2012


Ahir a la tarda en roda de premsa, la tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, va anunciar que avui divendres 20 de juliol es posarà en funcionament la zona verda de l’àrea dels Músics. En aquest sentit, també va afegir que “després de parlar amb col·lectius i veïns hem vist que podem incorporar algunes millores en el servei de zones verdes, sense alterar el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS)”.

Les dues modificacions que es contemplen són les següents:

  • L’horari de les zones verdes serà de dilluns a divendres, i no de dilluns a dissabte com s’havia previst inicialment. Dissabte i diumenge les zones verdes seran blanques per tothom, és a dir, gratuïtes tan pels residents com pels no residents.
  • No hi haurà tiquet anual. Es manté el tiquet diari de zona verda i s’afegeix un tiquet trimestral.

 

D’altra banda, les peticions de targetes residents fins a dia d’avui han estat les següents: 72 a la zona dels Músics, 44 a la Part Alta, 15 a la zona de solapament de les zones 1 i 2, 7 a la Rambla Nova i 6 a la zona de Ciutat Jardí.

Segells de reconeixement d’administració oberta