Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn del Parc Central

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn del Parc Central

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn del Parc Central

Amb motiu de l’ampliació de la superfície del centre comercial, que comportarà amb una major afluència de visitants, l’Ajuntament i els promotors del centre executen diverses actuacions per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants.
Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn del Parc Central Font: Diari de Tarragona
08/05/2013

 

Les actuacions en execució són les següents:

  • Instal·lació d’un nou pas de vianants amb semàfors al carrer Ramón y Cajal, 84 (a l’alçada del Museu i Necròpolis Paleocristians).
  • Supressió dels passos de vianants no semaforitzats del tronc central de l’avinguda Vidal i Barraquer que uneixen ambdós costats per no reunir les condicions suficients de seguretat.
  • Elevació dels cincs passos de vianants existents al mateix nivell de la vorera i construcció d’un nou pas elevat per a millorar l’accessibilitat dels vianants del costat sur de l’avinguda Vidal i Barraquer.
  • Senyalització dels accessos per a vianants.

 

Aquestes mesures aniran acompanyades amb la millora de la mobilitat amb vehicle privat com són l’estudi de la regulació semafòrica a les cruïlles més properes; la millora de l’accés al pàrquing des de l’avinguda Vidal i Barraquer; la senyalització interna del pàrquing i la senyalització d’orientació externa. També s’ha tingut en compte la reserva de places per a motocicletes i bicicletes, així com la incidència que pot tenir l’increment de la mobilitat en el transport públic i sobre la contaminació atmosfèrica.

Les accions que es duen a terme s’emmarquen en les línies d’acció planificades al Pla Local de Seguretat Viària i al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que tenen com a objectius comuns reduir l’accidentalitat i pacificar i millorar la seguretat del trànsit. A més, formen part de l’estudi de mobilitat generada que es va aprovar juntament amb el projecte d’ampliació del centre comercial i, del qual ja es va executar una primera fase amb la creació d’un nou pas de vianants amb semàfor a l’avinguda Vidal i Barraquer.

Podeu consultar aquí els plànols dels passos de vianants.

Segells de reconeixement d’administració oberta