Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Canvis en la circulació de la Part Alta

Canvis en la circulació de la Part Alta

Canvis en la circulació de la Part Alta

Degut a la caiguda d'un tram del mur de l'Hort de l'Arquebisbe per les intenses pluges, s'han adoptat mesures excepcionals i temporals en l'ordenació del trànsit de la zona.
Canvis en la circulació de la Part Alta Foto: Tarragona Ràdio
07/03/2013

 

Amb motiu de la caiguda d’un tram del mur interior perimetral de l’Hort de l’Arquebisbe, que ha afectat directament a la baixada de la Guitarra, ha quedat tallada al trànsit rodat i en aquest itinerari principal de la Part Alta. L’Arquebisbat ha informat a l’Ajuntament que iniciarà amb urgència els treballs per resoldre la incidència, per tal de poder reobrir la circulació abans del cap de setmana. Fins aleshores s’han adoptat de manera extraordinària i excepcional les següents mesures de l’ordenació del trànsit:

 

  • Queda restringit l’accés a la Part Alta pel portal de Sant Antoni a residents i vehicles autoritzats.
  • Queda tallada totalment la circulació a la baixada de la Guitarra, en sentit Baixada del Roser.
  • Es canvia el sentit de circulació del carrer Arc de Sant Llorenç, quedant aquest en sentit de sortida cap els carrers Granada i Portella.
  • Canvi de sentit de circulació del carrer del Claustre, quedant aquest sentit Escrivanies Velles,  Pla de la Seu i les Coques pels vehicles de residents en aquella zona.

 

Les zones de càrrega i descàrrega i el seu horari no es veuran afectades per aquest incident. Pel que fa als negocis situats dintre de la zona exclosa al trànsit i que a causa del tall no puguin accedir pel circuit habitual, si ho sol·liciten telefònicament, se’ls facilitarà l’entrada per l’Arc del Roser, sempre a vehicles turismes i furgonetes de petites dimensions que no constitueixin un perill per l’ integritat del citat Arc del Roser.

Segells de reconeixement d’administració oberta