Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Dijous 12 de setembre comencen els nous horaris de l'EMT

Dijous 12 de setembre comencen els nous horaris de l'EMT

Dijous 12 de setembre comencen els nous horaris de l'EMT

Hi ha canvis en les línies 1E, 6, 54, 9, 22, 41 i 42 amb l'objectiu d'adaptar-les als horaris d'entrada i sortida de punts propers a centres de treball, comercials i escolars, a més d'afavorir el transbordament.
Dijous 12 de setembre comencen els nous horaris de l'EMT Flota d'autobusos. Foto: EMT.
09/09/2013

 

A partir d’aquest dijous 12 de setembre, i coincidint amb l’inici del període lectiu, es posen en marxa els nous horaris del servei de bus de l’Empresa Municipal de Transports. Els canvis es realitzen per adaptar el pas dels busos als horaris d’entrada i sortida de punts propers a centres de treball, comercials i escolars i, a més, ajustar la correspondència de línies per afavorir el transbordament.

Cal recordar que la xarxa de transport públic de Tarragona va estrenar aquest estiu nous horaris i noves línies. En el marc del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), s’ha redifinit la xarxa amb un doble objectiu: aconseguir línies més directes escurçant els temps en ruta i amb traçats més productius i simplificant els horaris, per fer-los més fàcils de recordar i millorant les connexions pels transbords.

Canvis:

• L1E Pere Martell - Entrepins
S’amplien els horaris de pas, d’acord amb els representants de les entitats veïnals, la línia passa de 5 a 12 viatges al dia

• L6 Campclar – Sant Pere i Sant Pau
• L54 Bonavista – Sant Pere i Sant Pau
La freqüència de pas en hores punta serà cada 12 minuts.

• L9 Pere Martell – Ferran
Canvi en el recorregut, deixa de passar per Passeig Rafael de Casanovas i passarà per Via Augusta per tal d’apropar la línia al centre mèdic de Llevant.

• L22 El Serrallo – Hospital Joan XXIII – Escola Tarragona
Tal i com estava previst, amb la finalització de la temporada de platges, es suprimeix el tram Serrallo – Port Esportiu/Miracle.

• L41 Estació – Zona Educacional
Amplia el seu recorregut fins a la Zona Educacional, d’aquesta manera, uneix l’estació de tren amb els dos campus universitaris de la ciutat

• L42 Pere Martell – Complex Educatiu
El seu horari s’adapta a l’horari escolar

Tota la informació està disponible a www.emtanemambtu.cat, al Centre d’Atenció al Client i als mateixos autobusos.

Segells de reconeixement d’administració oberta