Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Dispositiu de la Guàrdia Urbana i de l'EMT per la festivitat de Tots Sants

Dispositiu de la Guàrdia Urbana i de l'EMT per la festivitat de Tots Sants

Dispositiu de la Guàrdia Urbana i de l'EMT per la festivitat de Tots Sants

Es duplicarà el servei d'autobusos de la L-6 durant les hores de visita al cementiri, per tal de facilitar la mobilitat dels usuaris.
28/10/2013

 

Divendres vinent, 1 de novembre, se celebra la festivitat de Tots Sants. Com cada any la Guàrdia Urbana de Tarragona ha dissenyat un dispositiu que permeti garantir la màxima afluència al cementiri municipal i al mateix temps fer-ho compatible amb la resta d’activitats ciutadanes i amb el trànsit a les vies dels voltants.

S’ha previst un dispositiu especial als accessos al cementiri pel mateix dia 1, per tal de facilitar la mobilitat, inclosa la dels vianants.

 

Sentit de la circulació de vehicles

Hi haurà sentit únic al Camí del Cementiri en el tram de la façana principal, entre els semàfors de la cruïlla amb l’Avinguda Rovira i Virgili – TP-2031 i la cruïlla amb la rotonda del pàrquing dissuasiu.

 

Aparcament

  • L’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del Cementiri quedarà reservada per a les parades de venda de flors,i com a zona d'aparcament per a persones amb discapacitat, així com per a l'aturada de taxis i vehicles per a la descàrrega de passatgers d’avançada edat o amb mobilitat reduïda.
  • En el vial del túnel que creua per sota l’autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades (part del darrere del dipòsit de vehicles) i la rotonda de l'aparcament dissuasiu, es permetran quatre línies d’estacionament per a facilitar les visites al cementiri.

 

Servei especial de transport públic de l'EMT

Pel que fa al servei municipal d’autobusos, els viatges de la L-6 es duplicaran durant l’horari de visita al cementiri. Podeu consultar els horaris en aquest enllaç.

 

Accés dels vianants al cementiri

 

  • Per la porta principal d'accés al cementiri
  • Per la porta lateral del Camí del Llorito. Enguany, la porta lateral de la carretera del Pont d’Armentera no s’obrirà.

 

Podeu consultar en aquest enllaç el plànol de la zona en format pdf.

Segells de reconeixement d’administració oberta