Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Dispositiu de trànsit previst per la Guàrdia Urbana en motiu de la Diada de l'11 de setembre

Dispositiu de trànsit previst per la Guàrdia Urbana en motiu de la Diada de l'11 de setembre

Dispositiu de trànsit previst per la Guàrdia Urbana en motiu de la Diada de l'11 de setembre

A partir de les 15.30 h es tallarà el trànsit de totes les vies afectades per la Via Catalana, que transcorrerà des de La Canonja a Bonavista per la carretera de València, avinguda de Roma, Plaça Imperial Tarraco, Rambla Nova per la coca central, passeig de les Palmeres, Via Augusta, N340 cap a Altafulla.
Dispositiu de trànsit previst per la Guàrdia Urbana en motiu de la Diada de l'11 de setembre Recorregut de la Via Catalana. Google Maps.
10/09/2013

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona informa del dispositiu de trànsit previst amb motiu de la Diada de l'11 de setembre i la Via Catalana.

A les 10 h: Ofrena floral Rafael de Casanovas al Passeig Rafael Casanovas.
Des d’avui al vespre prohibit estacionar
Demà de 8 a 11 h, tallat el trànsit a passeig Rafael Casanovas

A les 11.30 h: Ofrena floral Salvador Allende als Jardins Camp de Mart
(no hi ha afectació trànsit perquè l’ofrena es realitza dins els Jardins del Camp de Mart)

Durant tot el matí, la Part Alta tindrà el trànsit restringit per diverses activitats organitzades amb motiu de la Diada. Consulteu el detall dels carrers afectats aquí.

Via Catalana

La planificació s’ha fet conjuntament amb Mossos i s’han coordinat els dispositius en trams urbans i interurbans. El pas de la Via pel terme municipal de Tarragona consta de 15,5 quilòmetres. El recorregut serà des de La Canonja a Bonavista per la carretera de València, avinguda de Roma, Plaça Imperial Tarraco, Rambla Nova per la coca central, passeig de les Palmeres, Via Augusta, N340 cap a Altafulla.

A partir de les 13 h Mossos restringirà el trànsit a vehicles de mercaderies i de llarg recorregut a les vies interurbanes
A partir de les 14.30 h es realitzaran restriccions de trànsit a les vies interurbanes
A partir de les 15 h començaran les restriccions de trànsit a les vies urbanes

A partir de les 15.30 h es tallarà el trànsit de totes les vies afectades. Serà un tall permeable, es permetrà el pas dels serveis logístics de la cadena (sanitaris, etc.) i facilitarà la mobilitat a la resta, en la mesura del possible, per accedir a estacions de bus i tren, hospitals, habitatges, pàrquings, emergències, etc.

Un cop feta la cadena, en la major brevetat possible, es restaurarà la circulació facilitant la represa de l’activitat i garantint la seguretat dels participants a la via.

La Rambla Nova continuarà tallada per la Ballada de Sardanes davant el monument a la sardana de les 19.30 h. Restarà tallada fins les 21 h aproximadament.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta