Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 El carrer Colom obre demà a la circulació de vianants

El carrer Colom obre demà a la circulació de vianants

El carrer Colom obre demà a la circulació de vianants

S’enretiren tanques per alliberar espai i es pavimenta per guanyar seguretat sense cap cost per a l’Ajuntament.
26/08/2013


El carrer Colom quedarà obert per als vianants a partir de demà dimarts 27 d’agost de forma provisional i fins després de Nadal, complint així un dels compromisos pactats amb els veïns i comerciants, segons confirma la regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton.

La mesura vol respondre a la petició dels diferents col·lectius afectats per les obres d’anar guanyat espai públic per a la circulació de vianants amb seguretat, augmentant així l’activitat dels establiments.

El carrer doncs quedarà com una zona exclusiva per a vianants, amb un sol carril de circulació per als camions que han d’accedir a les obres. També s’han ampliat les voreres del carrer Reding i Governador González.

Després de Nadal, continuaran les obres d’urbanització definitiva de l’espai que preveuen la continuïtat del servei de transport públic urbà. L’Empresa Municipal de Transports (EMT) està estudiant, d’acord amb les pautes establerts en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUT) la reordenació de la xarxa un cop finalitzin les obres mantenint els criteris de servei públic i cohesió territorial.

Segells de reconeixement d’administració oberta