Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 El diumenge 20 de gener hi haurà talls de trànsit amb motiu de la marató

El diumenge 20 de gener hi haurà talls de trànsit amb motiu de la marató

El diumenge 20 de gener hi haurà talls de trànsit amb motiu de la marató

El transport públic també patirà interrupcions i canvis de recorregut, per la qual cosa es recomana als usuaris que consultin la web de l'EMT per informar-se.
18/01/2013

 

L’Ajuntament de Tarragona informa que aquest diumenge, dia 20 de gener, i durant la celebració de la Marató Costa Daurada-Tarragona 2017, la ciutat patirà talls de transit la qual cosa farà que el servei de transport públic pateixi interrupcions.

La cursa es desenvoluparà des de les 9:00 hores fins les 14:30 hores que dura la marató. Els talls es produiran de forma correlativa des de l’inici del primer pas dels esportistes fins al últim participants. La Guardia Urbana es la encarregada d’obrir i tancar el pas. Els talls més destacats són el següents:

A la Via Augusta, entre la rotonda de Boscos de Tarragona i la de la Savinosa. Les línies de la EMT número 1 i 9 passaran prioritàriament per la circumval·lació per anar a Boscos i La Mora, tant d’anada com de tornada.

Al centre de la ciutat es garantirà el servei des de la rotonda de Corts Catalanes tant per anar al barris de Ponent com als barris de Llevant. Es tallarà la Rambla Vella, la Rambla Nova, el carrer Prat de la Riba, la plaça Imperial Tàrraco i la Rambla Lluis Companys. Es mantindrà el servei des de Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, la Vall Arrabassada, Boscos i La Mora fins a Corts Catalanes. Des de Ponent direcció a La Canonja, Bonavista, Torreforta, etc es circularà per la T- 11 fins a la plaça de les Corts Catalanes.

D’altra banda, la carretera N-340 restarà tallada entre Plaça Imperial Tàrraco i la rotonda de Camp Clar. S’ emprarà l’autovia T-11, per garantir sobretot el servei al mercat de Bonavista.

• Finalment, la Part Baixa es tallarà durant tot el matí, la qual cosa afecta a la línia 2 (El Serrallo).

Des de inici de servei i fins que comenci la Marató Costa Daurada-Tarragona 2017, el recorregut serà l’ habitual. Durant la celebració de la Marató, si no hi ha cap novetat destacada, els serveis alternatius seran els abans mencionats, i en el moment que la Guardia Urbana restableixi la circulació es tornarà a fer el recorregut habitual.

Més informació http://emtanemambtu.cat/marato-costa-daurada-2013/

Segells de reconeixement d’administració oberta