Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Dilluns vinent, 5 d’agost, entrarà en funcionament una nova línia de bus

Dilluns vinent, 5 d’agost, entrarà en funcionament una nova línia de bus

Dilluns vinent, 5 d’agost, entrarà en funcionament una nova línia de bus

La línia 23 atén les demandes socials de la Part Baixa i el centre de la ciutat, i permetrà la connexió d'aquestes zones amb Joan XXIII.
01/08/2013

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona posa en marxa una nova connexió de la Part Baixa (des de l’estació de trens) amb el mercat i amb el recinte social i sanitari de Joan XXIII, sense necessitat de fer transbord. La freqüència de pas de la L23 serà de 40 minuts i el temps de viatge d’inici a terminal serà de 20 minuts.

La línia 23 facilitant igualment l’accés als equipaments sanitaris de Joan XXIII a la població compresa entre els carrers Gasòmetre fins a la Rambla Nova, i des del carrer Unió fins Ramon i Cajal, on també es va detectar un perfil poblacional amb demandes específiques de connexions amb l’àrea sanitària. La nova línia també recupera el servei per arribar des de l’eixample (Vidal i Barraquer fins a la Torre dels Vents) a l’estació de trens de forma directa.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona i presidenta de l’EMT, Begoña Floria, ha volgut destacar la capacitat de l’empresa d’autobusos urbans per a respondre ràpidament a les demandes d’un sector importantíssim de població de la Part Baixa i centre de la ciutat, després dels diversos contactes mantinguts amb els ciutadans a través de les associacions veïnals que van evidenciar, i fer arribar a l’Ajuntament, les mancances del servei en aquella zona.

La nova línia s’emmarca en els objectius mediambientals marcats pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST) i dels objectius generals de l’agenda 21 de facilitar l’accessibilitat universal als equipaments. A més, aquesta nova línia se suma a l’oferta de transport urbà des de l’estació de trens que ofereixen les línies 21 i 41, i completa les alternatives d’enllaç amb el centre de la ciutat amb un vehicle cada 10 minuts en alguns trams horaris i de 15 minuts en altres.

Podeu consultar les prestacions de la nova línia en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta