Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Inauguració de la mostra "Aire net - fes el pas!

Inauguració de la mostra "Aire net - fes el pas!

Inauguració de la mostra "Aire net - fes el pas!

Des d’aquest matí i fins divendres, la Rambla Nova acull la mostra de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.
25/09/2013

 

La tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, ha inaugurat l’espai situat a la Rambla entre la Imperial Tarraco i el carrer Pare Palau. L’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’ATM de la Generalitat, organitzen una setmana d’activitats per a la promoció de noves formes de mobilitat i així, alleugerir el domini absolut del cotxe particular en favor d’un transport més sostenible.

 

Des d’avui i fins el divendres 27, de 10 a 14 h i de 16 a 19h, es podrà visitar i participar a diverses activitats relacionades amb la mobilitat:

  • Parc infantil de trànsit del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya
  • Exposició i proves de vehicles elèctrics (bicicletes, motos i cotxes)
  • Exposició i proves de bicicletes convencionals
  • Simuladors de conducció segura Honda

 

La Setmana de la Mobilitat finalitzarà el 30 de setembre, amb una cursa de transports interurbana, que organitza l’ATM juntament amb l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). No es tracta d’una competició, sinó d’una comparativa cívica dels costos, els impactes ambientals i els temps de viatge del transport públic col·lectiu i del cotxe. La cursa comptarà amb diversos recorreguts comparatius, unint els municipis de Cambrils, Reus, Salou, Valls i Altafulla, i el barri de Sant Pere i Sant Pau, amb el centre de la ciutat de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta