Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 L’Ajuntament redueix els preus de la tarifa nocturna dels aparcaments municipals

L’Ajuntament redueix els preus de la tarifa nocturna dels aparcaments municipals

L’Ajuntament redueix els preus de la tarifa nocturna dels aparcaments municipals

El preu a partir d'avui és de 0,01€ el minut, és a dir, 0,60€ l'hora de les 21 a les 6 h.
21/03/2013

 

Amb aquesta mesura la tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, explica que: “continuem la línia de treball encetada des de l’Ajuntament d’afavorir l’ús dels aparcaments amb preus reduïts en determinades franges horàries. En aquest cas, pensades per afavorir el sector de la restauració de la ciutat i descongestionar el trànsit del centre de la ciutat”.

Els aparcaments que oferiran aquesta nova tarifa són: Saavedra, Batesttini, Tàrraco, Joan XXIII, Avinguda Catalunya, President Companys, Bastos i Torroja i que sumen un total de 2.663 places. Amb aquest mateix objectiu, des de fa temps es permet l’estacionament en un del carrils de la Via de l’Imperi i de la Rambla Vella per facilitar l’accés a les zones d’oci de la Part Alta.

L’Ajuntament també ha posat en marxa tarifes especials a l’aparcament de Joan XXIII amb l’objectiu de reduir el trànsit rodat al centre de la ciutat i afavorir l’aparcament a aquelles persones que es desplacen diàriament a la ciutat. Les noves tarifes són 20 euros mensuals, en horari de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre, i 38€ mensuals per tots els dies de la setmana les 24 h. Les reserves es poden fer a través d’Aparcaments Municipals, de manera presencial o a través de la pàgina web www.aparcamentstgn.cat.

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. El Pla, que s’estructura a l'entorn de sis eixos principals, i seguint els criteris assenyalats en el pacte per la mobilitat de Tarragona planifica accions amb l’objectiu de reduir les emissions de CO2 i rebaixar l’accidentalitat posant atenció a les necessitats dels vianants, destinant-los una major qualitat, seguretat i espai públic, fomentant de l'ús de la bicicleta i del transport públic en termes de sostenibilitat mediambiental i convivència ciutadana.

Segells de reconeixement d’administració oberta