Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 La nova targeta T-AVANÇA de postpagament permet viatjar amb la millor tarifa possible

La nova targeta T-AVANÇA de postpagament permet viatjar amb la millor tarifa possible

La nova targeta T-AVANÇA de postpagament permet viatjar amb la millor tarifa possible

Tarragona és la primera ciutat de l’Estat que compta amb aquest nou servei
La nova targeta T-AVANÇA de postpagament permet viatjar amb la millor tarifa possible Foto: Mauri Fernández
04/09/2013

 

Avui ha entrat en funcionament la nova targeta de transport T-Avança que posa en marxa l’Empresa Municipal de Transports. Es tracta d’una targeta postpagament, personal i intransferible que permet pagar la tarifa més baixa en funció del nombre de viatges que es fa al mes.

La tinent d’alcalde de Mobilitat i presidenta de l’EMT, Begoña Floria, l’ha presentat aquest matí en roda de premsa i ha explicat que “es tracta d’una nova targeta que es caracteritza pel concepte Smart, no només per la seva tecnologia, sinó perquè fomenta l’estalvi i la sostenibilitat”. I ha afegit “Tarragona és la primera ciutat de l’Estat que posa en marxa aquest servei”. Floria també ha explicat que “es tracta d’una iniciativa encaminada a promoure l’ús del bus municipal com una opció útil, eficient i competitiva i que forma part dels objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, d’aconseguir la convivència entre les diferents de modalitats de transport de la ciutat i reduir el trànsit i millorar la qualitat de vida”.

La T-Avança és una targeta que, entre altres avantatges, no necessita recàrrega, permet a l’usuari beneficiar-se dels preus més baixos en funció del nombre de viatges que realitza i es fa un únic pagament a final de mes. A més, inclou facilitats per a famílies i empreses que disposin de més d’una targeta, ja que s’aplicarà la millor tarifa sumant tots els viatges realitzats mensualment. La nova targeta s’afegeix als abonaments i títols de transport ja existents.

La sol·licitud s’ha de fer a través d’Internet a la web de l’EMT www.emtanemambtu.cat i la seva emissió té un cost de 3€.

Segells de reconeixement d’administració oberta