Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 L'Ajuntament avaluarà convertir en zona de residents el Pàrquing Torroja a petició dels veïns

L'Ajuntament avaluarà convertir en zona de residents el Pàrquing Torroja a petició dels veïns

L'Ajuntament avaluarà convertir en zona de residents el Pàrquing Torroja a petició dels veïns

L’empresa d'Aparcaments Municipals de Tarragona ha paralitzat temporalment la pujada de preus dels abonaments de Torroja per tal d'estudiar l'alternativa de convertir l’aparcament en una zona regulada per a residents.
L'Ajuntament avaluarà convertir en zona de residents el Pàrquing Torroja a petició dels veïns Foto: circdetarragona.com
30/01/2013

 

L’empresa d'Aparcaments Municipals de Tarragona ha deixat en suspens la pujada de preus als abonaments de Torroja fins a l’1 de març. És una moratòria per tal de poder estudiar com a alternativa la conversió de l’aparcament en una zona regulada per a residents. La presidenta de l’empresa, Begoña Floria, ha acceptat la petició presentada per l’Associació de Veïns de la Part Alta per tal de desmuntar l’aparcament de Torroja i donar un millor servei al barri fent que hi puguin aparcar els veïns i veïnes a 9 euros el mes (0,40 diaris). Floria ha explicat: “La pujada de preus és innegociable perquè és un aparcament que perd 240.366 euros anuals i no podem mantenir durant més temps la subvenció dels abonaments, i cal normalitzar els preus amb la resta d’aparcaments municipals. Tot i això, valorarem l’alternativa presentada per l’Associació de Veïns que és desmuntar l’aparcament i convertir-lo en zona de residents regulada”.

La tinent d’alcalde de Mobilitat i presidenta d’AMT, Begoña Floria, ha mantingut una reunió amb el president de l’Associació de Veïns de la Part Alta, Manel Rovira, per parlar d’aquest tema. La setmana vinent es durant a terme noves reunions per acabar d’avaluar si el canvi d’aparcament convencional en superfície a zona regulada per a residents és possible i realment dóna millors solucions a les necessitats que tenen els veïns i veïnes de la Part Alta.

Cal recordar que la zona 2 disposa actualment de 1.282 places d'aparcament al carrer per a residents i que amb l’actual espai de l’aparcament de Torroja es podrien incrementar amb 170 places més si es desmunten les actuals instal·lacions. Des de l’Associació de Veïns es valora que seria una zona físicament molt propera i que això beneficaria més àmpliament als veïns.

Segells de reconeixement d’administració oberta