Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Nota informativa sobre el tall de circulació a la Baixada del Roser

Nota informativa sobre el tall de circulació a la Baixada del Roser

Nota informativa sobre el tall de circulació a la Baixada del Roser

Arran de les darreres pluges i de les incidències ocorregudes en els darrers mesos al tram de la Muralla, entre les Baixades de la Guitarra i el Roser, aquest migdia s’ha procedit al tall de circulació complet de la Baixada del Roser.
16/05/2013

 

Els informes tècnics elaborats assenyalen afectacions a la Muralla que, per un principi de prudència, recomanen prendre mesures immediates de restricció de la circulació de vehicles i vianants en aquest tram, fins que hi hagi garanties que no es produiran nous despreniments.

En els propers dies els serveis tècnics municipals analitzaran l’abast de les afectacions i quines són les mesures definitives a adoptar. Mentrestant, s’ha establert com a mesura d’urgència i preventiva el tall complet de circulació.

Fins que no es pugui restablir la circulació s’han adoptat de manera extraordinària i excepcional les següents mesures de l’ordenació del trànsit:

    • Queda restringit l’accés a la Part Alta pel portal de Sant Antoni a residents i vehicles autoritzats.
    • Queda tallada totalment la circulació a la Baixada del Roser
    • Es canvia el sentit de circulació del carrer Arc de Sant Llorenç, quedant aquest en sentit de sortida cap els carrers Granada i Portella.
    • Canvi de sentit de circulació del carrer del Claustre, quedant aquest sentit Escrivanies Velles,  Pla de la Seu i les Coques pels vehicles de residents en aquella zona.

 

L’Ajuntament ha posat a l’abast de la ciutadania el mail de contacte mobilitat@tarragona.cat per a qualsevol dubte o incidència sobre l’afectació a la circulació en el barri.

Segells de reconeixement d’administració oberta