Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2013 Talls de circulació a la zona en obres del Parc de les Lletres Catalanes

Talls de circulació a la zona en obres del Parc de les Lletres Catalanes

Talls de circulació a la zona en obres del Parc de les Lletres Catalanes

Del dia 9 al dia 13 de desembre quedaran tallats al trànsit els carrers: Carles Riba, Josep Carner i Llorenç de Vilallonga i de l’altra, el carrer Salvador Espriu quedarà tallat del 9 al 16 de desembre.
05/12/2013


Amb motiu de les obres d’arranjament del nou Parc de les Lletres Catalanes a la Vall de l’Arrabassda, a partir del proper dilluns 9 de desembre hi haurà una sèrie de canvis i talls de circulació ja que es procedirà a la fase de jardineria, paviments i acabats, així com a la nova asfaltació dels carrers.

Així doncs, d’una banda, del dia 9 al dia 13 de desembre quedaran tallats al trànsit els carrers: Carles Riba, Josep Carner i Llorenç de Vilallonga i de l’altra, el carrer Salvador Espriu quedarà tallat del 9 al 16 de desembre. En alguns d’aquests carrers hi haurà pas excepcional per als veïns (vegeu plànol – núm.3), així com una proposta de pas alternatiu pel carrer Mercè Rodoreda (línia vermella plànol).

L’altre canvi es produïrà en la parada del bus de la L-8, que farà el següent recorregut alternatiu entre els dies 9 i 16 de desembre:

  • DIRECCIÓ ESTADI: Un cop finalitzat el carrer Joan Fuster, el bus seguirà per la Platja l’Arrabassada (per sota el pont de la Via Augusta) en direcció estadi.
  • DIRECCIÓ HOSPITAL JOAN XXIII: Sortirà de l’estadi per J.V.Foix i anirà fins a la Via Augusta i tornarà a entrar a la Vall per Joan Fuster.

 

Adjuntem plànols dels carrers tallats i la línia de bus.

Segells de reconeixement d’administració oberta